Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ‏



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Όλοι στην κινητοποίηση για την υπεράσπιση των 300 εργατών απεργών πείνας, την Παρασκευή 4/3/2011, στις 6:00 μ.μ. στο Μουσείο
  Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του Μνημονίου και της πιο άγριας ιστορικά αντεργατικής επίθεσης θέλει νεκρούς μετανάστες. Η υποκρισία της τελευταίας στιγμής από τους υπουργούς Βενιζέλο και Καστανίδη αποτελούν την άλλη όψη του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού που εξέφρασαν και εκφράζουν Γ.Παπανδρέου-Πάγκαλος-Ραγκούσης-Πεταλωτής-Παπουτσής: όλοι έχουν την ευθύνη, όλοι εν πλήρη συνείδηση βάφουν τα χέρια τους στο αίμα!  
 Όχι μόνο δε μπορούν και δε θέλουν να νοιώσουν την αγωνία των 300 μεταναστών εργατών απεργών πείνας  και να αφουγκραστούν την ηρωική προσπάθεια τμημάτων της εργατικής τάξης, πραγματικό πρότυπο αγώνα και αξιοπρέπειας, αλλά τους εμπαίζουν και τους ωθούν στο θάνατο για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
 Η κυβέρνηση της Διαπλοκής με τους εργολάβους-τραπεζίτες και  εφοπλιστές, τα διεφθαρμένα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, επιχειρούν πάνω στα πτώματα των εργατών απεργών πείνας να γράψουν μήνυμα κρατικού τσαμπουκά και να στείλουν ένα αποκρουστικό αυταρχικό αγγελτήριο, ξεκαθαρίζοντας το μέχρι που είναι αποφασισμένοι να φτάσουν προκειμένου να υπηρετήσουν τις κυρίαρχες αντιδραστικές επιλογές που καθορίζει το αστικό καθεστώς εξουσίας και το Μνημόνιο κυβέρνησης-εργοδοτών-Ε.Ε.-ΔΝΤ.
 Εκμεταλλευόμενοι το κλίμα εθνικισμού και ρατσισμού που συντονισμένα τα αστικά κόμματα, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και η εκκλησία έχουν καλλιεργήσει, διασπώντας την εργατική τάξη και υποτάσσοντας την στις «εθνικές ανάγκες, στα σχέδια κερδοφορίας δηλαδή του ελληνικού κεφαλαίου», στέλνουν ουσιαστικά τελεσίγραφο στο σύνολο της εργατικής τάξης: «ή υποτάσσεστε ή καταστέλλεστε αγρίως και εξοντώνεστε».
 Η βία της απόλυσης και των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων που αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλο, η βία των ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-εισαγγελέων που απαγορεύουν την απεργία, η βία στην κατεχόμενη Κερατέα από τις δυνάμεις καταστολής,  η βία του Στρατού που εκπαιδεύεται για την Καταστολή Πλήθους, βρίσκει την συνέχεια της στο νεκρό μετανάστη από τις νάρκες στον Έβρο, το Λιμενικό στο Αιγαίο και τη δολοφονική αδιαλλαξία της κυβέρνησης.
 Δεν είναι τυχαίο ότι ο αυταρχικός αυτός καμβάς στήθηκε εις βάρος Βορειοαφρικάνων μεταναστών, την ώρα που οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις  και οι αντίστοιχες της ιμπεριαλιστικής δύσης ετοιμάζονται να εφορμήσουν ενάντια στο Λιβυκό λαό, με βασικό χώρο εφόρμησης την Σούδα και την Κρήτη, υπερασπίζοντας τις ξένες επενδύσεις, καταστέλλοντας βίαια τα προσφυγικά κύματα, επιβάλλοντας αρεστές συνεργάσιμες πολιτικές ηγεσίες, αγωνιώντας μήπως οι άνεμοι της επανάστασης περάσουν και στις ευρωπαϊκές ακτές της Μεσογείου.  
 Τασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των αγωνιζόμενων εργατών απεργών πείνας, συνενώνοντας τις δυνάμεις μας, απαιτώντας την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους. 
Ανοικτά σύνορα και Πολιτικό Άσυλο για όλους όσους το διεκδικούν.
Να φύγει η frontex από Έβρο-Αιγαίο και να διαλυθεί.
Να μην κατασκευαστεί το Τείχος του Αίσχους στον Έβρο.
Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων στους μετανάστες.
 Πρέπει τώρα το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα να σταθεί με αποφασιστικότητα στο πλευρό τους, δημιουργώντας  ένα πραγματικό μαζικό και μαχητικό κίνημα Υπεράσπισης τους και κατοχύρωσης των κοινών μας δικαιωμάτων.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου