Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"



Αναδημοσίευση από το blog http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

Ελεύθερος αφέθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω». Οι Αρχές είχαν εντοπίσει σήμερα το πρωί τον κ. Παπαδόπουλο έξω από την οικία του και τον είχαν προσαγάγει βίαια στο Α.Τ. Κηφισιάς, όπως κατήγγειλε στο tvxs.gr, ο Βασίλης Σαραντόπουλος, έτερο μέλος των Επιτροπών Αγώνα.


Σύμφωνα με τον κ. Σαραντόπουλο, μέλη των Επιτροπών Αγώνων «Δεν πληρώνω» πραγματοποίησαν την Κυριακή διαμαρτυρία στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας στο Κιάτο, προκειμένου να επιστραφούν σε οδηγούς πινακίδες, διπλώματα και άδειες κυκλοφορίας που τους είχαν αφαιρεθεί, όταν ζήτησαν να περάσουν από τα διόδια χωρίς να πληρώσουν και λαμβάνοντας απλώς πιστωτικό σημείωμα –το οποίο δεν τους επιδόθηκε ποτέ.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τον κ. Σαραντόπουλο, συναίνεσε στην επιστροφή των αντικειμένων. Ωστόσο κατηγόρησε τους συγκεντρωμένους ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησής τους, προχώρησαν σε υπεξαίρεση και φθορά δημοσίων εγγράφων (κλήσεων για παραβάσεις που είχαν βεβαιωθεί). Τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα αρνούνται οποιαδήποτε τέτοια πράξη.

Οι αρχές σημείωσαν τον αριθμό αυτοκινήτου των μελών των Επιτροπών Αγώνα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, για να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες τους, κι έτσι «έφτασαν» στον κ. Παπαδόπουλο, σήμερα το πρωί. Χωρίς να του αφήσουν περιθώριο άρνησης, τον προσήγαγαν στο Α.Τ. Κηφισίας. Ο κ. Παπαδόπουλος κρατήθηκε μέχρι τις 16:00 και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος...

Τα μέλη των «Επιτροπών Αγώνα» κάνουν λόγο για πολιτικά υποκινούμενη ενέργεια εναντίον του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου