Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"


Στην παρούσα ανάρτηση, μεταφέρουμε την μέχρι τώρα ιστορία των κινημάτων ανυπακοής "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", μέσα από τα λόγια του μέλους των επιτροπών αγώνα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" Δυτικής Αττικής, Τάσου Καραγιώργου. Πρόκειται για κινήματα που αρνούνται στην πράξη το χρέος προς την εργατική τάξη και ζητούμενο αποτελεί η εξάπλωσή τους στο επόμενο διάστημα :


Το κίνημά μας ξεκίνησε σαν διαμαρτυρία κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι διαμένοντας σε περιοχές κοντά σε σταθμούς διοδίων, ήταν υποχρεωμένοι καθημερινά να καταβάλλουν ένα αξιοσέβαστο ποσό για να πηγαίνουν στις εργασίες τους. Κάτι τέτοιο ήταν δυσβάσταχτο οικονομικά, ιδιαίτερα στις συνθήκες τις οποίες διανύουμε, γεγονός που τους οδήγησε να αρνηθούν να πληρώνουν αυτό το χαράτσι. Μέρα με τη μέρα και με την προβολή των λόγων για τους οποίους ξεσηκώθηκαν τα πρώτα μέλη του κινήματος, έγινε δυνατή η εξάπλωσή του και δόθηκε έτσι η δυνατότητα σε αρκετούς ακόμα συμπολίτες μας να έρθουν κοντά μας και να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα. Έναν αγώνα, σε πλήρη αντιδιαστολή και ευθεία αντιπαράθεση με το μεγάλο φαγοπότι και τη μεγάλη λεηλασία που γίνεται καθημερινά σε ολους τους τομείς της ζωής μας, με τη συμπεριφορά των πολιτικών απέναντι στον ελληνικό λαό και τη συνεχιζόμενη κοροϊδία με τις "απαλλαγές"  από τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες  για τα σκάνδαλα των δισεκατομμυρίων που εχουν φαγωθεί. Η συνειδητοποίηση των παραπάνω μας δίνει τη δύναμη για να παλεύουμε καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και κάποια στιγμή να διώξουμε αυτές τις συμμορίες που διαφεντεύουν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Ζητάμε από τους συμπολίτες μας να στηρίξουν τη προσπάθειά μας, να έρθουν κοντά μας να πολεμήσουν και αυτοί μαζί μας για τα δίκαια αιτήματά μας.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΩ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ
ΒΑΖΩ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ 

Στηρίξτε μας λοιπόν, ελάτε μαζί μας στην προσπάθεια που καταβάλλει το κίνημά μας για να σταματήσουν ….να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς……….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου