Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου για τις εξεγέρσεις στην Αγγλία

Μας στάλθηκε από την συντακτική επιτροπή του περιοδικού "Περιεκτική Δημοκρατία" το παρακάτω μήνυμα σχετικά με την συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου για τα γεγονότα στην Αγγλία.

Σε μορφή MP3 (11 MB) μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε τη συνέντευξη του Τ. Φωτόπουλου που έδωσε τη Δευτέρα 8/8 στον Flash για τις εξεγέρσεις στην Αγγλία, την ελληνική και παγκόσμια κρίση.

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του Τ. Φωτόπουλου στη Λαϊκή Συνέλευση της Χαλκίδας, όπου αναπτύχθηκε η έννοια της χρόνιας πολυδιάστατης κρίσης που τέθηκε σε κίνηση με την εγκατάσταση της οικονομίας της αγοράς και της αντιπροσωπευτικής "δημοκρατίας", οι σημερινές εκρήξεις της κρίσης αυτής με την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση και βέβαια με την ελληνική κρίση και γενικά στην περιφέρεια της ΕΕ, καθώς και ο τρόπος διεξόδου από τις οικονομικές κρίσεις και κάθε κοινωνική κρίση. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην Άμεση Δημοκρατία, ως πολίτευμα, που είναι η πραγματική της έννοια, τη σημασία της και αν και πώς μπορεί να γίνει εφικτή σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Αρχείο Τάκη Φωτόπουλου:
http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου