Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ κατεβάζει Στρατό να μαζέψει τα σκουπίδια!


Η Χούντα του ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ-Ε.Ε. διέταξε 230 φαντάρους και στρατιωτικούς να οδηγήσουν τα σκουπιδιάρικα Στρατού των, Δήμων, Περιφέρειας και ιδιωτών εργολάβων προκειμένου να σπάσουν την Απεργία των εργαζόμενων στους ΟΤΑ. Το κλίμα αυταρχικού-στρατιωτικού κατήφορου είχε προετοιμάσει ο Καμίνης, εχθρός του αγωνιζόμενου λαού μας, που ως δημοτικό ντόπερμαν εκκαθαρίζει πλατείες από κινήματα Αγανακτισμένων και θέλει να συμβάλλει στην ήττα του εργατικού αγώνα. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη για αιματοκύλισμα. Τα οχήματα βρίσκονται στα κατειλημμένα εργοτάξια και αναμένεται αστυνομική επέμβαση των ΜΑΤ για να τα πάρουν!

Προηγήθηκε καταγγελία Φαντάρων από το στρατόπεδο Καποτά όταν τους ειδοποίησαν ότι χρειάζονται 6 φαντάρους μαζί με έναν ή και περισσότερους υπαξιωματικούς για φρουρά στο στρατόπεδο Λιόση στα Άνω Λιόσια. Κλειστά κοντέινερ μεταφέρουν απορρίμματα στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο δίπλα στον ΧΥΤΑ της Φυλής, με τους Φαντάρους να μετατρέπονται σε ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ αναλαμβάνοντας τη φύλαξη τους. Μια κίνηση που συνιστά την στρατιωτική συνδρομή στην επιβολή του πιο στυγνού Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.



Η συμμετοχή του στρατού στην Απεργοσπασία ενός σημαντικού εργατικού αγώνα είναι σύνηθες γεγονός για τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Ο στρατός χρησιμοποιήθηκε ως μηχανισμός για να σπάσει ξανά και ξανά την απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ, ενάντια στους ναυτεργάτες και τους οδηγούς της ΕΑΣ, όταν τα ΡΕΟ ανέλαβαν ρόλο Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση δεν έχουμε μόνο την εμπλοκή του στρατού στην περισυλλογή των σκουπιδιών, αλλά στην ένοπλη υποστήριξη αυτής της διαδικασίας αφού ενδεχόμενη αντίδραση των απεργών στους ΟΤΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους φαντάρους που ξαφνικά διατάχθηκαν να φυλάξουν σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο τα κοντέινερ των ιδιωτικών εταιρειών που πρωτοστατούν στην Απεργοσπασία. Μέχρι χθες η κυβέρνηση και τα τσιράκια της, Περιφερειάρχες και δήμαρχοι μετέτρεπαν ελεύθερους χώρους σε παράνομες χωματερές (την ίδια στιγμή που επικαλούνταν το αγαθό της δημόσιας υγείας) π.χ. στο Ελληνικό και οι διαδηλωτές είχαν να αντιμετωπίσουν τα ΜΑΤ. Σήμερα, έστρεψαν τους φαντάρους απέναντι στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Η οργανωμένη αυτή επίθεση στο εργατικό κίνημα που αποσκοπεί την πλήρη κατάργηση των εργατικών δικαιωμάτων και την αντικατάσταση τους από ένα καθεστώς γαλέρας, με την χρήση ακόμη και του στρατού ως δύναμη καταστολής και απεργοσπασίας δεν αποτελεί ελληνική ιδιορρυθμία. Είναι το λεγόμενο ευρωπαϊκό κεκτημένο, ο σύγχρονος αντεργατικός κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός της Ε.Ε. Αρκεί να θυμόμαστε τις κατασταλτικές μεθόδους στη γειτονική μας Ιταλία του Μπερλουσκόνι όπου ο Ιταλικός στρατός ανοίγει χωματερές και 2.500 στρατιώτες περιπολούν στη Νάπολη και άλλες πόλεις της χώρας εφαρμόζοντας το "πακέτο ασφάλειας". Χωματερές που θεωρούνται στρατιωτικές ζώνες και φρουρούνται ως τέτοιες.

Στην Ελλάδα η Μαφία του αστικού καθεστώτος εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, των περιφερειαρχών-δημάρχων-εργοδοτών εργάζονται σκληρά για να ιδιωτικοποιήσουν τους τομείς καθαριότητας και να χαρίσουν την χρυσοφόρα διακομιδή και επεξεργασία των σκουπιδιών στον εθνικό εργολάβο. Έναν εργολάβο που απλώνει τα δίκτυα της διαπλοκής του παντού και επιθυμεί να καρπωθεί τις νέες πηγές κερδοφορίας υποσχόμενος ότι διαθέτει και τον ΧΥΤΑ Κερατέας. Παντού όμως θα γίνει της Κερατέας. Ήρθε η ώρα για να φύγουν.

ΟΛΟΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ


Καλούμε συναδέλφους Φαντάρους και Μόνιμους Να Αρνηθούν. Δώσανε Όρκο να Υπερασπιστούν την Άμυνα και το Σύνταγμα όχι την κυβέρνηση του Μπόμπολα, των τοκογλύφων, τον Παπανδρέου-Μπεγλίτη που τους εξαφανίζει μισθούς-επιδόματα-συντάξεις και θα απολύσει χιλιάδες ΕΠ.ΟΠ. Αυξάνοντας την στρατιωτική θητεία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου