Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/11, 11.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ,ΚΤΗΡΙΟ 2 ΑΙΘΟΥΣΑ 1



Η εισαγγελία διέταξε την κράτηση των 9 συναγωνιστών μας για σήμερα το βράδυ, προκειμένου να περάσουν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη θα γίνει αύριο Σάββατο στις 11.30 το μεσημέρι, στο κτήριο 2 , στην αίθουσα 1, στην Ευελπίδων.Οι κατηγορίες: Διατάραξη κοινής ειρήνης,διέγερση για τέλεση αδικήματος, απρόκλητες σωματικές βλάβες, φθορές.
Ενός συναγωνιστή μας ο οποίος ειχε τραυματιστεί και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό , μετά τις "περιποιήσεις" των ΜΑΤ, του επετράπη να κοιμηθεί σήμερα στο σπίτι του και να έλθει αύριο στο δικαστήριο, φέροντας το αυχενικό κολάρο προστασίας που του τοποθέτησαν οι γιατροί.

Οι υπόλοιποι συναγωνιστές βγήκαν συνοδευόμενοι απο αστυνομικούς έξω από το γραφείο του εισαγγελέα και έγιναν δεκτοί με ζητωκραυγές, συνθήματα και χειροκροτήματα απο τους εκατοντάδες αλληλέγγυους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Ευελπίδων. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι 8 συναγωνιστές δεν θα μεταφερθούν για διανυκτέρευση στα κρατητήρια του ΑΤ Καλλιθεας, όπως αρχικά είχαν ανακοινώσει οι αρχές. Για προφανείς λόγους μεταφέρονται σε τουλάχιστον 4 διαφορετικά αστυνομικά τμηματα της Αθήνας (ΑΤ Ομονοιας, Ακροπολεως, ΓΑΔΑ, Καλλιθεας).
Μαζί με τους αλληλέγγυους από πολλές συλλογικότητες και ανοιχτές συνελεύσεις το βροντερό παρόν τους έδωσαν και οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές της πλατείας Συντάγματος, με τους οποίους μας έδεσαν κοινοί αγώνες.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου