Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η κουκούλα του μνημονίου ονομάζει κουκουλοφόρους όσους αντιστέκονται στη διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου




21-12-2011

Η παράταξη που
 
  • ονομάζει δυναμικές μειοψηφίες τη Σύνοδο των πρυτάνεων, τα ΔΣ και τις Γ.Σ.των συλλόγων ΔΕΠ, τις περισσότερες παρατάξεις πανεπιστημιακών και τους συλλόγους των φοιτητών, ενώ πλειοψηφίες θεωρεί τα μέλη των Οργανωτικών Επιτροπών, την ΠΟΣΔΕΠ καιτο Υπουργείο Παιδείας,

  • ονομάζει αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν, Πανεπιστημίου και του πανεπιστημιακού ασύλου, με κείμενα,ανακοινώσεις και καταγγελίες,συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας,διαδηλώσεις και παρόμοιες μορφέ ςαντίστασης, ενώ θεωρεί πολιτικά νομιμοποιημένες διαδικασίες την επιβολή των μνημονίων και του ΔΝΤ, το διορισμό της Οργανωτικής Επιτροπής,τους ξυλοδαρμούς και τα χημικά των ΜΑΤ,τις απολύσεις («εφεδρεία») την πείνα,

ξεπέρασε και τον εαυτό της.

Σε ένα παραληρηματικό κείμενο,η ΚΙΠΑΝ Πάτρας θέλει να πείσει τους συναδέλφους ότι υβρίζονται τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής όταν αποκαλούνται δοτά και διορισμένα.

Τους θυμίζουμε
: Δοτός, στην ελληνική γλώσσα, σημαίνει αυτός που διορίζεται ή  επιβάλλεται σε θέση από ανώτερη αρχή  χωρίς να έχουν τηρηθεί οι δημοκρατικές  διαδικασίες εκλογής.

Ας διαφωτίσουν με τα δικά τους ελληνικά  τα μέλη της ΚΙΠΑΝ την πανεπιστημιακή  κοινότητα τι είναι τα μέλη της  Οργανωτικής Επιτροπής.

Ο πανικός τους είναι τέτοιος που έφτασαν ακόμα και σε νοηματικές ασυναρτησίες. Αποκαλούν γνωστούς-αγνώστους όσους με το δημόσιο λόγο τους καταγγέλλουν το νόμο κατεδάφισης του δημόσιου δωρεάν πανεπιστημίου. Τους ζητούν μάλιστα να βγάλουν την κουκούλα της ανωνυμίας τους. Τελικά ο δημόσιος λόγος ενάντια στο νόμο 4009, εκφέρεται από ανώνυμους κουκουλοφόρους. Δηλαδή, κατά τους δημοκράτες της ΚΙΠΑΝ,ανώνυμοι κουκουλοφόροι και γνωστοί-άγνωστοι είναι η σύνοδος των πρυτάνεων,οι σύλλογοι ΔΕΠ,οι σύλλογοι των εργαζομένων,οι φοιτητικοί σύλλογοι.

Παριστάνουν τους τρομοκρατημένους

Δήθεν τρομοκρατούνται για να τρομοκρατήσουν ή όπως λέει ο λαός  «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Δεν μας εκπλήσσουν


Εμφανίζοντας μια ψεύτικη εικόνα τηςπραγματικότητας (με σκόπιμα διογκωμένα και παραποιημένα ή εντελώς ανύπαρκτα γεγονότα) επιδιώκουν να στήσουν πειθαρχικά και να φέρουν τους εισαγγελείς μέσα στο πανεπιστήμιο.Νομίζουν ότι έτσι θα καμφθεί η αντίσταση της πανεπιστημιακήςκοινότητας.

Δεν μας φοβίζουν

Ο νόμος 4009 θα καταργηθεί

Συσπείρωση Πανεπιστημιακών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου