Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ. Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ...

Κύριε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλε η Καμπούλ δεν είναι Αθήνα για να βάλετε παντού κάγκελα και Χριστουγεννιάτικα δέντρα καλλιεργώντας  μια επίπλαστη καταναλωτική ευδαιμονία. Οι δρόμοι της δεν είναι οι λεωφόροι των δυτικών πρωτευουσών που διανύεται για να πάτε στα φόρουμ που αποφασίζονται οι επόμενες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, όπου κλείνονται οι δουλείες για τους Έλληνες εφοπλιστές και εργολάβους. Τα κτίρια της δεν είναι τα μαυσωλεία του πλούτου και τα μέγαρα των βιομηχανιών όπλων που καταλήγετε σε συμφωνίες σύγχρονων αλλά και μεταχειρισμένων οπλικών συστημάτων.  Η καθημερινότητα εδώ γράφεται με το όπλο στο χέρι και απέχει πολύ από τις ανταποκρίσεις των ενσωματωμένων δημοσιογράφων και των προπαγανδιστών των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Παρά το γεγονός ότι πολύ δημοσιογραφικό μελάνι χύθηκε για να παρουσιάσει τους Έλληνες μισθοφόρους σε ρόλο Μητέρας Τερέζας, που μοιράζουν τρόφιμα, βιβλία και τετράδια στα Αφγανόπουλα, με το Μηχανικό να φτιάχνει δρόμους και γεφύρια, μαζί με το Υγειονομικό που παράλληλα με την περίθαλψη των δολοφόνων του ΝΑΤΟ βγάζει φωτογραφίες περίθαλψης και Αφγανών πολιτών.
Για την κοινωνία του Αφγανιστάν ο ελληνικός στρατός που βρίσκεται εκεί είναι δύναμη κατοχής. Για αυτό λοιπόν, η έναρξη της εαρινής επίθεσης της αφγανικής αντίστασης  που μετέτρεψε σε κόλαση την Καμπούλ και άλλες πόλεις, βάλλοντας κατά ξένων πρεσβειών και δυνάμεων του ΝΑΤΟ, στοχοποίησε και το στρατόπεδο μέσα στο οποίο βρίσκονται 98 Έλληνες στρατιωτικοί. Γιατί η ελληνική δύναμη αποτελεί συνιστώσα των δεκάδων χιλιάδων νατοϊκών καθαρμάτων που σφάζουν, τρομοκρατούν, συλλαμβάνουν και βιαιοπραγούν αυθαίρετα, και πάνω στη θολούρα τους για τον πόλεμο που χάνουν, σε  μια νύχτα αφανίζουν, βιάζοντας-σκοτώνοντας-καίγοντας ολόκληρες οικογένειες. Είναι αυτά τα εγκλήματα που συντελούνται από έναν συχνά αόρατο εχθρό που παίζει πόλεμο σαν να ήταν play station,  που βάλλει κατά αμάχων θεωρώντας τους κατσαρίδες, συχνότατα από την ασφάλεια του κέντρου επιχειρήσεων ή των ακίνδυνων αιθέρων, απολαμβάνοντας καθεστώς ετεροδικίας. Ένας εισβολέας που ήρθε να εξυπηρετήσει τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, θρέφοντας αστικούς μύθους για «πολέμους κατά της τρομοκρατίας» που θεώρησαν πρώτο εχθρό τους τον εσωτερικό εχθρό, την εργατική τάξη και τα κοινωνικά κινήματα των καπιταλιστικών μητροπόλεων. Συμμάχησε με τα μεγαλύτερα ντόπια στρατιωτικά και πολιτικά καθάρματα, με εμπόρους ναρκωτικών, πολέμαρχους που κατηγορούνται για στυγερά εγκλήματα, πολιτικούς βουτηγμένους σε διαφθορά και δεσποτισμό.
Αλήθεια, ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλε, πως τολμάτε να γράφετε στο μήνυμα σας μετά την τελευταία επίθεση που δέχτηκαν οι Έλληνες Μισθοφόροι «Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της ελληνικής δύναμης στο Αφγανιστάν. Η είδηση ανήμερα την Αγία Ημέρα του Πάσχα, της επίθεσης που δέχθηκαν οι συμμαχικές δυνάμεις και το ελληνικό στρατιωτικό τμήμα στην Καμπούλ, έστρεψε άμεσα τις σκέψεις μας σε όλους εσάς που συμμετέχετε στην ελληνική αποστολή. Σας εύχομαι να είστε υγιείς, ασφαλείς και με υψηλό το φρόνημα σας και όταν έλθει η ώρα, να επιστρέψετε στην πατρίδα κοντά στις οικογένειες σας, με την υπερηφάνεια και την αναγνώριση της συμβολής σας στην εμπέδωση της ειρήνης και της Δημοκρατίας στην ευαίσθητη αυτή γωνία του πλανήτη».
Σε ποια ειρήνη και Δημοκρατία αναφέρεστε;
Γιατί θέλετε να κάνετε τον λαό μας, που πάλεψε ενάντια σε αυτόν τον πόλεμο και στην απάνθρωπη νατοϊκή κατοχή, συνένοχο στα δικά σας εγκλήματα, συνυπεύθυνο στη φονική συμβολή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την πλήρη πειθάρχηση των Ενόπλων Δυνάμεων, διεκδικώντας την ικανοποίηση των πολιτικών-οικονομικών βλέψεων της ελληνικής αστικής τάξης;
Γιατί θέλετε να βάλετε στην καρδιά μας αισθήματα για τους Νατοϊκούς θύτες εγκλημάτων και όχι για τους πολίτες της έρμης χώρας, θύματα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης, αλλά και της ακραίας ρατσιστικής πολιτικής σας, του ωμού ταξικού αυταρχισμού που στοχοποιεί δυστυχισμένους πρόσφυγες, αποτέλεσμα και των πολιτικών σας επιλογών, τους γκετοποιεί αρχικά για να τους κλείσει ακολούθως στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού και της Ευρώπης Φρουρίου. Εμείς απαιτούμε:
Άμεση αποχώρηση του ελληνικού στρατού από το Αφγανιστάν - Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα.
Έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Να κλείσουν οι βάσεις του ολέθρου. Καμιά συμμετοχή-Καμιά διευκόλυνση στις  νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που σχεδιάζονται εναντίον Ιράν-Συρίας.  Ούτε ένα ευρώ σε εξοπλισμούς.
Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών. Άνοιγμα των συνόρων για τους πρόσφυγες, παροχή πολιτικού ασύλου στους διωκόμενους αυταρχικών καθεστώτων, αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων. Όχι σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
Καλούμε τους Έλληνες στρατιωτικούς, που λογάριασαν τα επιπλέον χρήματα, αδιαφορώντας για την ουσία της βάρβαρης αποστολής τους, να ζητήσουν άμεσα τον επαναπατρισμό τους.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ-ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
Η πάλη του κόσμου της εργασίας εντός και εκτός συνόρων, κατά της Νέας Καπιταλιστικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης Πραγμάτων, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αγώνα για την ανατροπή της σκληρής αντεργατικής πολιτικής, του ακραίου κρατικού αυταρχισμού και των πολεμικών τυχοδιωκτισμών, κατά των αστικών κυβερνήσεων και του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.   
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου