Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Πάτρα: Οργανωμένη επιχείρηση Κράτους - Παρακράτους για την "εκκαθάριση" μεταναστών, δείτε φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τα επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα τις προγούμενες μέρες με αφορμή τη δολοφονία 30χρονου άνδρα από μετανάστες. Στα επεισόδια πρωτοστάτησαν μέλη της Χρυσής Αυγής εξ Αθηνών κατά τα λεγόμενα.

Δείτε παρακάτω (φωτογραφίες, Video 1 και μετά και Video 2 από 0:50sec) πώς ο επικεφαλής των χρυσαυγιτών, που πριν τα επεισόδια συντονίζει την διάταξη και την πορεία των χρυσαυγιτών, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ξεπηδά μέσα από τα ΜΑΤ τα οποία "δέχονται επίθεση από τη Χρυσή Αυγή" και προσπαθεί να προφυλαχθεί (!!!!).    

Κράτος και παρακράτος - κατά τα φαινόμενα - εκμεταλλεύονται κυνικά το θάνατο του 30χρονου και θέτουν σε εφαρμογή επιχειρησιακό σχέδιο "σκούπας" μεταναστών που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την δημιουργία στρατού αγανακτισμένων και οξυμένου κλίματος ξενοφοβίας. Μετά τα επεισόδια στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, όσοι μετανάστες διέμεναν εκεί "μεταφέρθηκαν σε άλλες πόλεις", μάλλον στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας.


ΠΡΙΝ τα επεισόδια

 





 

 
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ των επεισοδίων






 VIDEO





kokkinostupos

14 σχόλια:

  1. Πρέπει να διαδωθεί, να καταρρεύσει άλλος ένας μύθος γύρω από τη χρυσή αυγή. Συγχαρητήρια για την παρατηρητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως καταλαβαίνεις ότι συντονίζει?
    μπορεί απλά να είναι ασφαλίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν ασφαλίτης δε θα συντόνιζε και την πορεία... Αν και παίζει το σενάριο οτι μπορεί να είναι παρακρατικός... Ως γνωστών αστυνόμοι και στρατιωτικοί είναι υποστηρικτές της άκρα δεξιάς... Πάντως η ουσία είναι πως η βία δε λύνεται ποτέ με βία...!!!

      Διαγραφή
  3. Αμα γνωρίζεις μερικά πράγματα για τα χρυσαύγουλα, ότι έχουν στρατιωτική οργάνωση και ποτέ δεν δέχονται κάποιων στις γραμμές τους αν δεν τον ξέρουν. Δεν είναι καθόλου χύμα. Ειδικά μπροστά πάνε πάντα οι γνωστοί μάχιμοι και παίρνουν κυνήγι όποιων δεν είναι δικό τους ή δεν θέλουν να είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA TOUS KANUNE OI MALAKES OI XRYSAUGITES TOUS MPATSOYS ....AFOU OI IDOIOI TOYS PSIFISAN TO 70% TWN MPATSWN XRYSH AYGH PSIFISE...ETCI MIAS KAI SINERGAZONTAI PREPEI NA XTYPIOUNTE POY KAI POY GIA NA DIKAIOLOGUNE THN MH SINERGASIA TOYS..MPATSOI KAI NAZI TO IDIO MAGAZI ..OLA TA KATHARMATA DOYLEUOUNE MAZI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γενικα η χρυση αυγη ειναι κλειστο κυκλωμα και δεν αφηνει τον οποιοδηποτε να συμμετεχει στις ενεργειες της.Λυπαμαι γιατι ειδα και νεους σε αυτη την πορεια να συμμετεχουν οπως και πολλους να τους υποστηριζουν.Θα πρεπει να δημοσιευτουν περισσοτερα στοιχεια για αυτους οπως αυτο για να μαθουν και οσοι τους ψηφισουν με τι εχουν να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω παρατηρησα και κατι αλλο: στο δευτερο βιντεο και συγκεκριμενα στο 0:32-0:33 ενας κρανοφορος-παρακρατικος με το μαυρο κρανος και το τζιν μπουφαν, βγαζει ππτυσσομενο γκλοπ σαν αυτα των διας. Παρατηρηστε το. Συμπληρωματικα, πολυ καλη αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ (ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΨΥΦΙΖΕ ΚΚΕ) ΑΡΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΕΣΑ Ε? ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΑ...!! ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τόση δυσλεξία χρυσαβγίτης είσαι σίγουρα.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΛΟ Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΥΣΛΕΞΙΑ...

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε έτσουξε φασιστάκο έτσι. Αντε στα κομμάτια λακέ των καπιταλιστών. Για τους Ελληνες που πεθαίνουν από τα σχέδια των αφεντάδων σου δεν μιλάς. Παρακραττικοί είστε και τσάτσοι των τραπεζιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνεξάρτητοι Ελληνες το νέο κόμμα του κεφάλαιου. Συνέχισε και εσύ την προπαγάνδα υπέρ της χούντας του καπιταλισμού. Kαι δεν είσαι με τους Ανεξάρτήτους Ελληνες αλλά ένας χρυσαυγίτης που το παίζει γιατί οι ανεξάρτητοι Ελληνες καταδίκασαν τα επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγκέντρωση-πορεία διανοητικων υπερκαθυστερημένων...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή