Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΑΡ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα







Το δίλημμα κυβερνώσα "αριστερά" vs υπεύθυνη αντιπολίτευση, στοιχειώνει τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να "κολλήσει" στην κυβέρνηση  και άρχισε να μετρά τις πρώτες απώλειες.  Άντε να δούμε ποιος θα μείνει στο τέλος να κάνει παρέα στον μπαρμπα-Φώτη..


Από το tvxs



Ένα ακόμη χτύπημα για τη Δημοκρατική Αριστερά αποτελεί η παραίτηση του κορυφαίου και ιδρυτικού στελέχους του κόμματος, Στέφανου Μπαγιώργου. Δύο μόλις ημέρες πριν είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ.


Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, ο κ. Μπαγιώργος παραιτήθηκε από μέλος του κόμματος, αποφασίζοντας να αποσυνδέσει την πολιτική του πορεία από εκείνη του κόμματος του Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο τον συνέδεε πολυετής πολιτική φιλία.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπαγιώργος, από κοινού με τους κ.κ. Β. Ζορκάδη, Χ. Σταυρόπουλο και Α. Νεφελούδη, είχαν διαφωνήσει με την πρόταση της ΔΗΜΑΡ για συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση, όταν αυτή είχε φθάσει προς συζήτηση στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Οι τέσσερις μάλιστα δεν είχαν συμφωνήσει ούτε με το ενδεχόμενο στήριξης, αλλά είχαν προβάλλει την ανάγκη άσκησης προγραμματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου