Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο Άρης ζει και σπέρνει εφιάλτες




 Έκλεψαν την προτομή του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα Άρτας!


Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη τη νύχτα που μας πέρασε. Ένα  ακόμα σημάδι στα πολλά  που μας προειδοποιούν πως η ελληνική κοινωνία βαδίζει  ολοταχώς σε μια «άλλη»  εποχή.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αρτινής εφημερίδας «η γνώμη» «άγνωστοι» έκλεψαν (!) την προτομή  του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη από την κεντρική πλατεία του χωριού  Μεσούντα, του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, χωριό όπου άφησε την τελευταία του πνοή η θρυλική μορφή της Εθνικής μας Αντίστασης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται, όπως ανακοίνωσε η  Ελληνική Αστυνομία, οι  έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των «αγνώστων» δραστών. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βουργαρελίου, χωρίς μέχρι αυτή την στιγμή να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.



Το μνημείο του Άρη Βελουχιώτη στη Μεσούντα

Αν και το πιο πιθανό είναι  να μην μάθουμε ποτέ ποιοι είναι οι «ένοχοι», δεν μπορούμε να μην συσχετίσουμε το γεγονός αυτό με το κλίμα που διαμορφώνεται τις τελευταίες μέρες στη χώρα. Να σημειωθεί επίσης πως οι "άγνωστοι" χτύπησαν τρεις μέρες πριν από την επέτειο του θανάτου  του πρωτοκαπετάνιου. Τυχαίο;...

Ο φασισμός σηκώνει κεφάλι και μας δείχνει το αποκρουστικό του πρόσωπο. Όσο κι αν δεν θέλουν να  το καταλάβουν, αυτοί που τον εκτρέφουν ή όσοι σπεύδουν να συμπαραταχτούν μαζί του, αηδιασμένοι από τη μπόχα που αναδύει η σαπίλα του συστήματος... 




Πηγή:Οικοδόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου