Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Συνεχίζεται ο αγώνας στην Ελληνική Χαλυβουργία: 164 υπερ της απεργίας 5 κατά






Στην σημερινή συνέλευση που πραγματοποίησαν το πρωί οι εργαζόμνενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία Ασπροπύργου αποφάσισαν την συνέχιση της απεργίας με 164 υπερ και μόνο 5 κατά

Οπως είπε ο γενικός τους γραμματέας κ. Παυλάκης: "Καλούμε τα ΜΑΤ να φύγουν απο το εργοστάσιο και την ιδιοκτησία να πάρει πίσω άμεσα τις απολύσεις και τα καθήσει στο τραπέζι του διαλόγου".

Νέα συνέλευση των εργαζομένων στη Χαλυβουργία
Στην Αθήνα η συκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 το απόγευμα στην Ομόνοια.
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν την ίδια μέρα για το θέμα των Χαλυβουργών και εκτός Ελλάδας σε Βρυξέλλες, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Φρανκφούρτη, Μόναχο. Την Κυριακή σε Ντίσελντορφ, Βερολίνο.
Το εργοστάσιο άνοιξε χθες, μετά απο παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά και έπειτα από απόφαση της εισαγγελίας Αθηνών και επέμβαση της Αστυνομίας. Η απεργία, που είχε διαρκέσει περίπου εννέα μήνες, είχε κηρυχθεί παράνομη στις 5 Ιουνίου.

4 σχόλια:

  1. Το εργοστάσιο δεν δουλεύει και δεν μπορεί να δουλέψει. Το γεγονός ότι είναι μέσα κάποιοι και καθαρίζουνε δεν σημαίνει Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!
    ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΝ .
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι λοιπόν στην συγκέντρωση την Δευτέρα 7.30 στην Ομόνοια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ΑΓΩΝΑΣ χάθηκε όλα έχουν ΤΕΛΟΣ
    την δεύτερα δουλεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από χαλυβουργό απεργό:


      λενε το εργοστασιο ανοιξε και εχει μεσα 100 εργατες.τοτε γιατι παιρνουν τηλεφωνα και απειλουνε οτι αν δεν ερθετε για δουλεια θα απολυθειτε; να σας πω εγω γιατι.....διοτι μια παραγωγη δεν βγαινει με ειδηκοτητα καφετζη τηλεφωνητη αποθηκαριου λογιστη προσωπαρχη και γενικα με ειδηκοτητες γραφειου.το μονο που μπορουν να κανουν οσοι ειναι μεσα ειναι να σκουπιζουν .αυτο ξερουν αυτο κανουν.δεν ειναι ντροπη αλλα δεν βγαζει το σκουποξυλο μπετοβεργα.μεσα οσοι ειναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ 15 ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΙΔΕΡΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΥΡΕΤΩΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.......Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ...........ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

      Διαγραφή