Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Έχετε δει τη "Χρυσή Αυγή" ;;




Έχετε δει την Χρυσή Αυγή…




- να οργανώνει ή να συμμετέχει σε εργατικούς αγώνες ενάντια στη μείωση των μισθών και την κατάργηση των συλλογικών μας δικαιωμάτων;

- να οργανώνει ή να συμμετέχει σε αγώνες των ανέργων;

- να οργανώνει ή να συμμετέχει σε κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της υγείας, της παιδείας και των άλλων κοινωνικών αγαθών;

- να επανασυνδέει, σε σπίτια, το κομμένο ρεύμα;

- να μπλοκάρει ακυρωτικά μηχανήματα, ή να προτρέπει σε άρνηση πληρωμής εισιτηρίου στα μέσα μεταφοράς;

- να σηκώνει τις μπάρες στα διόδια για δωρεάν διέλευση;

- να συμμετέχει σε διαμαρτυρίες έξω από επιχειρήσεις που απολύουν εργαζόμενους, ή που δεν καταβάλλουν μισθούς;

- να οργανώνει δράσεις ανυπακοής στην πληρωμή των χαρατσιών και των φόρων;



Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει τέτοια πράγματα, επειδή είναι τα καλά παιδιά του συστήματος και ως καλά παιδιά του συστήματος είναι φρόνιμα και υπάκουα. Γι’ αυτό και την ψηφίζει η μεγάλη πλειοψηφία των μπάτσων.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία από το σύστημα αποπροσανοτολίζουν για το ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. «Οι μετανάστες», λέει η Χρυσή Αυγή. Έτσι μένουν στο απυρόβλητο οι εργοδότες, τα κόμματα εξουσίας, τα μνημόνια, οι αντι-λαϊκοί νόμοι.


Οι λακέδες του συστήματος, είτε φοράνε γραβάτα, είτε έχουν ξυρισμένο κεφάλι, είναι εχθροί των εργαζομένων. Στο Μεσοπόλεμο, οι φασίστες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία χρηματοδοτούνταν από το κεφάλαιο για να συμβάλλουν στην καταστολή των εργατικών αγώνων. Αυτός είναι, και στην Ελλάδα σήμερα, ο ρόλος των παρακρατικών της Χρυσής Αυγής.





3 σχόλια:

  1. «το Μεσοπόλεμο, οι φασίστες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία χρηματοδοτούνταν από το κεφάλαιο για να συμβάλλουν στην καταστολή των εργατικών αγώνων.»
    Φουλ συνωμοσιολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά τα λέτε αλλά βλέπουμε όμως σύσσωμη την κομμουνιστική αριστερά μαζί με τις συνιστώσες να συμβάλει στην Εθνική Αποδόμηση της χώρας σαπορτάροντας την παράνομη εισροή μεταναστών, αφού είναι ήδη εμφανές οτι η Ελλάδα έχει ήδη μπουκώσει. Οι έλληνες ήδη ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε. Ας βρεθεί αλλος τρόπος να βολευτούν οι μετανάστες. Ούτως ή άλλως ερχόμενοι εδώ πλέον θα πρέπει και εκείνοι να ξεκινήσουν να τρώνε απο τα σκουπίδια, μιας και απ'ότι φαίνεται το "λεφτά υπάρχουν" του ΓΑΠ δεν φαίνεται να είχε αποτέλεσμα. Αν λάβουμε υπόψην μας οτι και αυτοί που έρχονται είναι άνθρωποι, που φεύγουν απο τις χώρες τους για ένα καλύτερο αύριο, τότε καλύτερα θα είναι να πάνε σε μια πιο πλούσια χώρα για να μην ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να πάνε σε μια πιο πλούσια χώρα θα πρέπει να μην τους εμποδίζουμε εμείς οι ίδιοι να φύγουν.Μόνο που αυτή ακριβώς είναι μια από τις αναρίθμητες υποχρέωσεις,που έχουμε απέναντι στην κατά τα άλλα"σύμμαχο" μας Ευρώπη να την κρατήσουμε "αμόλυντη"..Ακόμη αυτή η κατάσταση βόλευε για καιρό πολλούς Έλληνες που εκμεταλλεύτηκαν τη δύσκολη θέση των μεταναστών,νόμιμων κ παράνομων,χρησιμοποιώντας τους για να βγάλουν παραπάνω λεφτά κ οι οποίοι τώρα διαμαρτύρονται.Ήταν βέβαια κοινό μυστικό αφού ο περίγυρος μπορεί να ήξερε κ κανένας δεν έλεγε κουβέντα κ σαν να μην έφτανε αυτό αναδείχθηκαμε σε αριστοκράτες κ δεν καταδεχόμασταν να κάνουμε κάποιες δουλειές "υποτιμητικες".
    Θεωρώ ότι είναι επιπόλαιο το να κατηγορήσεις ότι σαπορταρε την παράνομη εισροή μεταναστών αυτός ο πολιτικός χώρος.Το μόνο που ξέρω είναι ότι. προσπαθει να διαφυλάξει όσο γίνεται το δικαίωμα αξιοπρέπειας και των μεταναστών που καλώς ή κακώς πέρασαν στην Ελλάδα αναζητώντας μια σίγουρα καλύτερη ζωή,χωρίς απαραίτητα να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν..αυτό δε σημαίνει υποστηρίζω την παράνομη μετανάστευση-η οποία αν θες είναι συνέπεια του καπιταλιστικού συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή