Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Προς Ρένα Δούρου

Ο Περες, Ρένα Δούρου , διετέλεσε ( κι αυτός ) μέλος τρομοκρατικής παραστρατιωτικής οργάνωσης.

Το 1947 εντάχτηκε στη ΄΄ Χαγκάνα¨ την πολιτοφυλακή του Μπεν Γκουριόν.

Περιπου 700.000 Παλαιστίνιοι εφυγαν το 1947-48 για να σωθουν από το μενος των σιωνιστικών συμμοριών.

...Όταν ξέσπασε η Ιντιφαντα του ΄87, ο Πέρες ηταν υπουργός Εξωτερικων και ο Ραμπιν υπουργος Άμυνας.

Οι Πέρες και Ράμπιν συναίνεσαν απολύτως με τη γραμμη της αιματηρής κατάπνιξης της Ιντιφαντα…


Στρατιώτες πυροβολούσαν στο κεφαλι ή στη πλάτη αόπλους ή κάτοχους …σφεντόνας.

Έσπαγαν με πέτρες τα χέρια παιδιών...( είναι για Νόμπελ Ειρήνης ε?)

Έκαναν ''γύρους του θανάτου'' σε καταυλισμούς με τζιπ , από τους προφυλακτήρες των οποίων ήταν δεμένοι Παλαιστίνιοι......( είναι για Νόμπελ Ειρήνης ε?)

Ξυλοκοπούσαν με απίστευτη βαναυσότητα μικρά παιδιά, αρκετά εκ των οποίων ξεψυχούσαν με ΣΠΑΣΜΕΝΗ σπονδυλική στηλη ή εσωτερική αιμορραγία..( βεβαιωμένα από δημοσιογράφους, γιατρούς και παρατηρητές του ΟΗΕ) …...( είναι για Νόμπελ Ειρήνης ε?)

Όλα αυτά τα πιστώθηκε ο Ραμπιν το ΄87 που το 1994 βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης …σαν τον Πέρες Ρενα που μας τόνισες ότι κι αυτος έχει πέρει Νόμπελ Ειρήνης ….

Αυτος είναι ο Πέρες ….Ρενα.

Αναδημοσίευση από αναρχογατούλης

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στην πρόσφατη συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Σιμόν Πέρες, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με κατηγορηματικό τρόπο έθεσε τις βασικές ριζικές διαφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ισραηλινό τείχος, το τεράστιο πυρηνικό οπλοστάσιο του Ισραήλ, την ανάγκη άμεσης επίλυσης του παλαιστινιακού με την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, στα σύνορα του 1967.

    Επίσης έθεσε το ζ
    ήτημα ύψιστης σημασίας αυτή την περίοδο, ώστε να αποφευχθεί κάθε επιθετική και πολεμική ενέργεια εναντίον του Ιράν, μιας και η αποπυρηνικοποίηση της περιοχής περιλαμβάνει και το Ισραήλ και το Ιράν. Τονίστηκε για ακόμη μια φορά η διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποιασδήποτε μορφής αμυντική και στρατιωτική συνεργασία Ισραήλ - Ελλάδας, χωρίς αυτό να αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη διακρατικών σχέσεων σε άλλους τομείς, όπως το εμπόριο, τουρισμός κ.λπ.

    Αποτελεί στρατηγικής σημασίας στόχο για τον ΣΥΡΙΖΑ η ανάπτυξη δυναμικών σχέσεων και κοινής δράσης με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ισραήλ, την πολιτική Αριστερά της χώρας, όπως και τα ισχυρά φιλειρηνικά κινήματά της."
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΕΙΘΑΝ , όσοι εχουν ακόμα το μαχαίρι στο στόμα , ΠΩΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ ΣΚΟΠΟ να πάρουν απο κοινου μετρα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ των Παλαιστινίων , των Ιρανών και την καθυπόταξη της ΣΥΡΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεύθυνη εξωτερική πολιτική λέγεται αυτό...Ή κατά Παπαδημούλη, "Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα!".....Καλά κρασιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα!".
    ΑΝ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή