Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: εν αναμονή του "Ξένιου Δία"...


Η είδηση από το ΒΗΜΑ
Ν. Δένδιας: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Πάτρα για τους λαθρομετανάστες
Θέλησε να εξετάσει την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε αργά το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Σκοπός της επίσκεψης του κ. Δένδια, ήταν να εξετάσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, με την παράνομη μετανάστευση.  


Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Ιωάννη Σιάμο και τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας Αθανάσιο Κυριακόπουλο, όπου ενημερώθηκε για τα μέτρα που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται κυρίως στο λιμάνι της Πάτρας και στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου.  

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η τοπική ηγεσία της Αστυνομίας ενημέρωσε τον Νίκο Δένδια για τις συλλήψεις που έχουν γίνει κυρίως το τελευταίο τρίμηνο, ενώ κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση για τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.   

Την Πέμπτη κατά την επιστροφή του στην Αθήνα επισκέφτηκε το κέντρο προσωρινής κράτησης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο όπου ενημερώθηκε για τις συνθήκες διαβίωσης και φύλαξης ενώ είχε συνομιλία και με το κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

1 σχόλιο:

  1. Μεταναστευτικά εμβάσματα και άλλα ρατσιστικά παραμύθια

    Παράλληλα με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις υπό την ονομασία “ξένιος Ζευς”, ένα πλήθος δημοσιευμάτων κατέκλυσε το διαδίκτυο σχετικά με τα εμβάσματα των μεταναστών προς τις χώρες τους και την δήθεν “αιμορραγία” που προκαλούν στην ελληνική οικονομία, την ώρα μάλιστα που ο “χειμαζόμενος” ελληνικός λαός έχει υποστεί τα πάνδεινα εξαιτίας του μνημονίου. Είναι προφανής ο στόχος των αλλεπάλληλων αναδημοσιεύσεων αυτής της είδησης, από εθνικόφρονα κυρίως μπλοκ αλλά και από εφημερίδες που κάνουν πλάτες σε αυτού τους είδους την “πληροφόρηση”.

    Eδω η συνεχεια: http://wp.me/pryYN-16r

    ΑπάντησηΔιαγραφή