Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση Συμπαράστασης του Κόκκινου Τύπου στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων


Καταγγέλουμε την δίωξη σε βάρος του Ν. Αρ, αγωνιστή του αντιπολεμικού κινήματος και μέλους της ΕΑΣ. Η στοχοποίηση και η δίωξη σε βάρος του αποτελεί προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος και εντάσσεται στην προσπάθεια όξυνσης της καταστολής και αυταρχικής θωράκισης του κράτους και του κεφαλαίου.

Το αντιϊμπεριαλιστικό - αντιμιλιταριστικό – αντιπολεμικό κίνημα φαίνεται πως στέκεται εμπόδιο στο κλίμα εθνικισμού που συστηματικά επιχειρεί να καλλιεργήσει η συγκυβέρνηση του κεφαλαίου (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ - ΤΡΟΪΚΑ) προκειμένου να εξασφαλίσει την «εθνική συναίνεση» για να συνεχίσει το νέο γύρο της επίθεσης σε βάρος των δυνάμεων της εργασίας.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν τα αστικά επιτελεία πως το αντιϊμπεριαλιστικό – αντιπολεμικό – αντιμιλιταριστικό κίνημα δεν εκφοβίζεται. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων στα χρόνια λειτουργίας της έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες νέους, στρατιώτες, γονείς, εργαζόμενους και αγωνιστές του κινήματος. Αυτό αντανακλάται άλλωστε και στο τεράστιο μέτωπο συμπαράστασης που έχει αναπτυχθεί.

Από τους αγώνες ενάντια στον πόλεμο σε Γιουγκοσλαβία – Αφγανιστάν – Ιράκ μέχρι την καθημερινή πάλη για τη βελτίωση των όρων ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων των νέων στρατευμένων, η ΕΑΣ έχει οικοδομήσει στην πράξη ένα τεράστιο μέτωπο.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!

Να παύσει τώρα η δίωξη σε βάρος του αγωνιστή Ν. Αρ

Κάτω τα χέρια από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων

Κάτω τα χέρια από το αντιϊμπεριαλιστικό – αντιπολεμικό – αντιμιλιταριστικό κίνημα

kokkinostupos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου