Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Μισάνθρωποι, δολοφόνοι και...διεθνιστές οι χρυσαυγίτες νεοναζί

Ο ηγέτης του ναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή θα ιδρύσει θυγατρικό κόμμα στην Ισπανία το Νοέμβριο

O ηγέτης του Ελληνικού ναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα επισκεφτεί την Ισπανία στα τέλη του Νοεμβρίου για να εγκαινιάσει Ισπανική θυγατρική του κόμματος του.

Η παρουσίαση αυτού του κόμματος θα γίνει στην πόλη της Μάλαγα.

Η εισβολή του Ελληνικού ναζιστικού κομματος Χρυσή Αυγή στην πολιτική σκηνή θα αποκτήσει τον κλώνο του στην Ισπανία. Γι' αυτό το σκοπό, ο ηγέτης του Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα παραστεί στις 18 Νοεμβρίου στη Μάλαγα, για να εγκαινιάσει και να παρουσίασει τη θυγατρική του κόμματός του στην Ισπανία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Diario El Aguijón, ο αντιπρόσωπος του νέου αυτού κόμματος στη Ισπανία, που θα έχει την ίδια ιδεολογία και τις αρχές της Χρυσής Αυγής, θα είναι ο Miguel Angel Fontan, ένας διαβόητος νεοναζί Βαλενθιάνος που δραστηριοποιείται στην Μαλαγα και που προηγουμένως συνδεόταν με ομάδες της ίδιας ιδεολογίας όπως το Hammerskin και το Πατριωτικο-σοσοσιαλιστό Κίνημα .

Η Χρυσή Αυγή, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις, κατέκτησε 18 έδρες στο Ελληνικό Εθνικό κοινοβούλιο και 6,9% των ψήφων στις εκλογές του Ιουνίου του τρέχοντος έτους, έναντι 21 βουλευτών και 7% των ψήφων στις εκλογές του Μαΐου, και δεν κρύβει οτι η ιδεολογία της είναι απολύτως Εθνικοσοσιαλιστική. Ο ηγέτης της Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι ένας στρατιωτικός αλεξιπτωτιστής που έχει συλληφθεί σε διάφορες περιπτώσεις για την υπερεθνικιστική και ρατσιστική του δράση και είναι οπαδός των φασιστικών ιδεών του Ιώαννη Μεταξά.

Η συμμετοχή των μελών της Χρυσής Αυγής σε συμπλοκές με μετανάστες και βίαιες πράξεις εναντίον ξένων που ζούν στην Ελλάδα, με τη συνενοχή της ελληνικής αστυνομίας, και η διατύπωση προτάσεων όπως η ναρκοθέτηση των συνόρων για να εμποδίζεται η είσοδος μεταναστών, τους έχει φέρει στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου: πολιτικό φαινόμενο, το οποίο θα επιχειρήσουν να εισάγουν τώρα και στην Ισπανία.



Πηγή:ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου