Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΑΪ Χίτλερ!


Μετά τη χθεσινή αβάντα στον αρχηγό των νεοναζί, το φασιστοκάναλο του Αλαφούζου προχώρησε σήμερα το πρωί σε....πλακίτσα στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, καλεσμένη στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου.

Σε ένα διάλειμμα και καθώς η Κανέλλη βγήκε για λίγο από το στούντιο, ένας τσαρλατάνος με...μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, θέλησε να την τρομάξει υπενθυμίζοντάς της το προ μηνών τηλεοπτικό σόου του Κασίδα.

Γελάσαμε με την ψυχή μας!
Άσχετα με τις διαφωνίες που κάλλιστα θα μπορούσε να εγείρει κάποιος για το πολιτικό παρελθόν ή παρόν της Λιάνας Κανέλλη, αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιούνται για να αποσιωπηθεί ο βρώμικος ρόλος του φασιστοκάναλου.

Αντί δικού μας σχολίου για την φάρσα που μόνο σε αρρωστημένα μυαλά μπορεί να προκαλέσει γέλιο, αναδημοσιεύουμε σχόλιο που είδαμε στο facebook...

"Πολύ το καλαμπουράκι στο ΣΚΑΪ...
Μια ο Παπαδημητρίου, μια ο Πορτοσάλτε...
Μια το διώξιμο του Άρη Χατζηστεφάνου και της Ελληνοφρένειας..

...Στο ρουφιανοκάναλο το καλαμπουράκι δεν έχει όριο. Υπάρχει η κακή πλάκα, η αποτυχημένη κλπ.

Η "Συντέλεια" που επιμελήθηκε την πλακίτσα, όπως και όλα τα φλώρια που έκαναν και κάνουν πλακίτσα με τέτοια γεγονότα από τον καναπέ, το ραδιόφωνο και την tv τους, να ξέρουμε ότι και θα γελάσουν και θα το παίξουν "αντιφασίστες" αλλά και θα τους ψηφίσουν τους φασίστες. 

Αλλά επειδή ο καιρός έχει γυρίσματα, και ο άτιμος στις μεγάλες κρίσεις γυρίζει σαν τη ρόδα στα κλουβιά των χάμστερ, όταν οι φασίστες (είτε Χ.Α., είτε η ΕΛ.ΑΣ., είτε όποιος πατριδο-εθνικο-νεο ή παλαιοναζι-τύπος) τους κυνηγάνε να τους πάρουν τα κεφάλια να δούμε ποιος θα γελάει με ποιον. Γελάτε βλάκες μου γιατί ούτε μετανάστες είστε, ούτε κομμουνιστές..

Αλλά να ξέρετε... τέτοια μυαλά θέλει ο Μιχαλολιάκος στα "άρια τάγματά" του. Καταλάβετέ το και ξεκολλήστε, ειδάλλως γυμνάστε το χεράκι να μάθει από τώρα να χαιρετάει την φυλή του μαιάνδρου.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου