Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εστάλη σήμερα μια καταγγελία ότι γίνονται κλοπες απο στελεχη στο ναυτικο νοσοκομειο αθηνων.

Ακούγεται ότι στελεχη εκλεβαν πιστωτικες και με πλαστογραφιες εκαναν αναληψεις σε καταστηματα με επιβαρυνση χιλιαδων ευρω.... τους εκλεβαν απο τις ντουλαπες αποδυτηριων και τσαντες του προσωπικου.... Οι κατηγορουμενοι ισχυριζονται ιατρικους λογους αλλα πλαστογραφια ταυτοτητας???
ΠΗΓΗ:Στρατιωτικά θέματα επ' ωμου
2 ΣΧΟΛΙΑ


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ !ΑΛΛΑ !! ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΣΩΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΑΣ!! ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΣΙΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΑΝΕ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΙΥ ΧΕΙΜΩΝΑ !!! ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κα Δ/ντρια αυθαιρετεί. Στο παρελθόν τον φίλο της τον Σ.Π., από Ωκεανογράφο του έκανε μετάταξη στη κατηγορία ΠΕ Διοικητικού προκειμένου να τον μεταθέσει στην Αίγυπτο και όταν αυτός γύρισε στην Ελλάδα, τον τοποθέτησε σε θέση Τμηματάρχη, αφού προηγουμένως του διόρθωσε τα άσχημα φύλλα ποιότητος που του είχαν συντάξει στην Υδρογραφία, λόγω της αδιαφορίας και της επαγγελματικής του ανεπάρκειας, ώστε να λαμβάνει και το επίδομα των 250 Ευρώ επιπλέον του μισθού του. Όσον αφορά στην ίδια το παρακάτω σχόλιο δείχνει του τι πράττει κάτω από την ‘’μύτη’’ της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας .

‘’Η Κα Δ/τρία Σ.Π. , δεν μας λέει το πώς επελέγησαν έστω και προσωρινά, αυτή ως Δ/τρία Προσωπικού ΓΕΝ ,η Φ.Σ. ως Δ/τρία στην υπό κατάργηση ΕΘΕ (ήδη καταργήθηκε και έχουν χαθεί τα ίχνη της Φ.Σ μέσα στο ΓΕΝ-πάντως δεν απολύθηκε όπως προβλέπεται), η Α.Κ. στη καταργημένη από το νέο νόμο θέση Υποδ/τριας στο ΓΕΝ και ποιά είναι τα τυπικά προσόντα που διαθέτουν αυτές οι τρείς και δεν διαθέτουν άλλοι Υπάλληλοι του ΓΕΝ. Όσον αφορά στην αρχαιότητα, που επικαλείται η Σ.Π. ,ας μας απαντήσει κατά το χρόνο επιλογής αυτών των τριών για τις ως άνω θέσεις ,πόσοι Δ/τες υπήρχαν και ποιά θέση αρχαιότητας καταλάμβαναν αυτές ,βάσει της προϋπηρεσίας / προσόντων/μοριοδότησης , στην επετηρίδα των Πολιτικών Υπαλλήλων του ΓΕΝ ,ώστε να έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα επιλογής έναντι άλλων Υπαλλήλων. Επίσης όταν επελέγη ως Δ/τρία επί ΝΔ η Σ.Π. τι αρχαιότητα είχε και ποιά τυπικά προσόντα. Απλώς όλες είναι γαλάζιες ή πράσινες συνδικαλίστριες και με τον αντίστοιχο Υπουργό ,κάτω από νόμους, άρθρα,παραγράφους αναλαμβάνουν καθήκοντα με τις ανάλογες απολαβές ,στη προκειμένη περίπτωση 200-500 Ευρώ μηνιαίως, λόγω θέσεως, υπερωριών ,συμβουλίων κλπ ,ενώ οι υπόλοιποι Υπάλληλοι βλέπουν τον μισθό τους να μειώνεται και το ηθικό τους να καταβαραθρώνεται. Επαληθεύεται δηλ. η ρήση του αλήστου μνήμης Βουλγαράκη ‘’ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό’’.’’

Μήπως πρέπει κάποιος να ‘’κουρέψει’’(Α/ΓΕΝ,ΥΦΕΘΑ,ΥΕΘΑ) ορισμένες ‘’εργατομητέρες ‘’γιατί εκτός από τα κουρέματα των μισθών ,συντάξεων και εφάπαξ, που όπως φαίνεται τα τελευταία, τα οικονομικά δηλαδή, δεν είναι τα μοναδικά αίτια της σημερινής κατάντιας της Ελλάδος, αλλά πρωτίστως οι αυθαιρεσίες ορισμένων κομματικών κρατικών λειτουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου