Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ!

Ενώ οι στρατιωτικοί, χτυπημένοι και αυτοί άγρια από την ταξική πολιτική των περικοπών σε μισθούς-συντάξεις και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών, ετοιμάζουν με ενθουσιασμό την κινητοποίηση της 9ηςΜαρτίου, που πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση που έχει πραγματοποιηθεί.

Ενώ το συνδικαλιστικό τους όργανο, ο ΣΥΣΜΕΔ, στέλνει ένα μήνυμα αποφασιστικότητας και μαχητικότητας, καλώντας τους συναδέλφους τους στρατιωτικούς να κατέβουν ένστολα στο δρόμο της διεκδίκησης, αμφισβητώντας έμπρακτα την τρομοκρατία του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, που χωρίς να προβλέπεται από κανένα νόμο και στρατιωτικό κανονισμό, απειλεί με κυρώσεις. Έχοντας
αναλάβει εργολαβικά τον εκφοβισμό τους, δίνοντας τη δυνατότητα στην κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και στον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο να αποκρύψουν ότι αυτοί καθοδηγούν την καταστολή των κινητοποιήσεων που υπεραμύνονται της ζωής και της αξιοπρέπειας τους.

Η Χρυσή Αυγή και το δημοσιογραφικό ναζιστικό όργανο τους, ο ΣΤΟΧΟΣ, δηλώνουν παρόν στο πλευρό της κυβέρνησης και τoυ ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου.

Σε κείμενο με τίτλο «ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!», δεν αποκρύπτουν την χαιρεκακία τους και τον συντονισμό τους με την κυβέρνηση ενάντια στην κινητοποίηση των στρατιωτικών. Επαναλαμβάνουν τις απειλές του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου, εκτιμώντας ότι αποτελούν απάντηση στην πρόκληση(!)του ΣΥΣΜΕΔ, που σε ανακοίνωση του σημειώνει:

«Δίνουμε όλοι το παρόν μας με επιμελημένη στολή, για εμάς, τα παιδιά μας, τις οικογένειες μας».
Η παραπάνω ταύτιση της ναζιστικής συμμορίας με τον αυταρχισμό της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι πρωτόγνωρη, αλλά απηχεί την ανησυχία των φασιστών και ολόκληρου του αστικού πολιτικού κατεστημένου για την ριζοσπαστικοποίηση των στρατιωτικών.
Η Χρυσή Αυγή επικοινωνεί και εκφράζει τα πιο ακραία στοιχεία των πραιτοριανών του κατεστημένου-ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, Ειδικές Δυνάμεις-, όλους αυτούς που τα αστικά κόμματα εξουσίας ξεχωρίζουν ως «Μάχιμη Δύναμη», αναγνωρίζουν ότι «Εσείς Είσαστε το Κράτος», ότι «Εσείς θα Σώσετε την Πατρίδα από τον Εσωτερικό Εχθρό-αγωνιζόμενο λαό», δηλαδή εσείς με την τραμπούκικη και φονική βία θα επιβάλλετε τα Μνημόνια.

Ταυτόχρονα,η ναζιστική Χρυσή Αυγή αποτελεί τμήμα του «Βαθέως Ελληνικού Κράτους», στρέφεται προπαγανδιστικά αλλά και ως συμμορία εναντίον κάθε εργατικού και νεολαιίστικου αγώνα. Η Χρυσή Αυγή μισεί τον Συνδικαλισμό και τους Κοινωνικούς Αγώνες, μισεί όσους αμφισβητούν με καταλήψεις, διαδηλώσεις, μαχητικά και αποφασιστικά, την κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια. Ως Μπράβοι και Μαφιόζοι, πάντα υποκλίνονται στα Αφεντικά, ανοίγουν την πόρτα να περάσουν και αναλαμβάνουν σωματοφύλακες τους!

Τα τελευταία χρόνια το σύστημα εξουσίας, ο κόσμος του πλούτου, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς έχει ανάγκη τα ντοπαρισμένα κορμιά και τις αρρωστημένες ιδέες τους.Τα Μνημόνια πρέπει να Περάσουν…

Επιδιώκει επομένως την συντριβή της ίδιας της έννοιας του αγώνα, όπως οι Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης-Δένδιας, με τους οποίους συνεργάζεται και οι οποίοι καλύπτουν τη φονική της δράση, επιθυμεί την πλήρη υποταγή του κόσμου της εργασίας, που διχάζει και δηλητηριάζει με τον εθνικισμό, ρατσισμό και φασισμό της. ‘Έτσι μόνο θα στηθούν τα νηπιαγωγεία μόνο για ΝΑΖΙ, θα στρατολογηθούν οι μαθητές-άνεργοι-αποκλεισμένοι, που και η Χρυσή Αυγή συνέβαλε να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση, ώστε να τους χειραγωγήσει,μολύνει με το ναζισμό και στρατεύσει στα νέα ΕΣ-ΕΣ του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.Για να διεκδικήσει την εξουσία και τη διαχείριση της αστικής πολιτικής, με τον ιδιαίτερο αποκρουστικό ολοκληρωτικό και απάνθρωπο τρόπο των ΝΑΖΙ!
Αποκαλύπτεται ότι ο Πόλεμος των Δύο Άκρων ΥΠΑΡΧΕΙ.

Από τη μια μεριά βρίσκεται ο κόσμος του πλούτου, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι εργολάβοι και οι βιομήχανοι, τα κόμματα τους–ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΛΑΟΣ κλπ., τα κανάλια, οι εφημερίδες και οι μεγαλοδημοσιογράφοι τους, οι δικαστές και τα ΜΑΤ-ΕΚΑΜ-ΔΙΑΣ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, που Χρεοκόπησαν τον κόσμο της εργασίας,μας μετατρέπουν σε δούλους του 21ου αιώνα και μας γδέρνουν με τους φόρους.

Από την άλλη μεριά βρίσκεται η μεγάλη εργαζόμενη πλειοψηφία, Έλληνες και ξένοι, δημιουργοί του κοινωνικού πλούτου με το αίμα και τον ιδρώτα τους. Είμαστε όλοι εμείς που ήρθε η ώρα να ενωθούμε σε ένα μεγάλο εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό ρεύμα ανατροπής.

ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

Κανένας φαντάρος, Κανένας στρατιωτικός δε θα στρέψει τα όπλα εναντίον του αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου