Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία σχετικά με την απειλητική επιστολή που δέχτηκε η


Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών. Η επιστολή έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής και είναι γραμμένη στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα αραβικά. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα και δίνει διορία ενός μήνα ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς «θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα». «Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων», τονίζει η Μουσουλμανική Ένωση.

Η οποία απαντά: «Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή» καταλήγει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης.  
Απέναντι στη γενική καταδίκη στάθηκε για μια ακόμη φορά η ναζιστική ειδωλολατρική συμμορία Χρυσή Αυγή, που με τη γνωστή θρασυδειλία και τον λαϊκισμό της αρνήθηκε την ευθύνη και μίλησε για προβοκάτσια. Την ίδια υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε και το προκλητικά μισαλλόδοξο και πολεμοκάπηλο defencenet.gr, όπου στο κείμενο του με τίτλο «ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Απειλούν με αντάρτικο οι ισλαμιστές στην Ελλάδα: Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΜΕΕ», αναφέρει: «Ας δούμε και το κείμενο της ανόητης και πλαστής (καμία σχέση δεν έχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος με την σύνταξή της και αποδοκιμάζει το περιεχόμενό της διαβεβαίωσε το defencenet.gr το γραφείο Τύπου του κόμματος) επιστολής η οποία έδωσε λαβή στους ισλαμιστές να εκδώσουν την συγκεκριμένη επιθετική ανακοίνωση».

Η Μουσουλμανική Κοινότητα από απειλούμενη μετατράπηκε σε απειλή και το συγκεκριμένο μιλιταριστικό μέσο, αφού αμφισβητεί ακόμη και τη δυνατότητα ύπαρξης της, αφού κλείνει τα μάτια κατά της απειλής που στρέφεται και κατά των Ελλήνων Μουσουλμάνων,  τους καταλογίζει:  

Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης (που φτάσαμε: Να υπάρχει Μουσουλμανική Ένωση στην Αθήνα και να έχει και Δ.Σ. ...)!

«Απειλητική ανακοίνωση με την οποία τους Έλληνες ότι "Θα υπερασπιστούν άφοβα την πίστη τους" εξέδωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μετά από μια επιστολή που έλαβαν και η οποία "μυρίζει από μακριά" ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας. Η πρωτοφανής ανακοίνωση των ισλαμιστών απειλεί ευθέως την χώρα που τους φιλοξενεί (χωρίς καν να λάβουν υπ'όψιν τους ότι η επιστολή με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, μάλιστα, είναι κατασκευασμένη) ως να ευρίσκοντο σε καμιά χωρα που έχει εμφύλιο πόλεμο όπως η Συρία και δεν υπάρχουν αρχές για να προστατέψουν τους πολίτες ή τους φιλοξενούμενους αλλοδαπούς...».

Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση δε μπορούμε απλώς να μιλήσουμε για την λυσσασμένη προσπάθεια του defencenet.gr να δικαιολογήσει την Ναζιστική Συμμορία. Ουσιαστικά εκμεταλλεύονται ένα ακόμη αποκρουστικό γεγονός, μια ακόμη επίθεση σε συνανθρώπους μας για να στήσουν «ΠόλΕμο των Πολιτισμών» και να θέσουν ζήτημα εξοβελισμού των Μουσουλμάνων και των μεταναστών από το ολοκληρωτικό και φασιστικό πλαίσιο του «ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ». Ακολουθούν οι υπόλοιποι που θα εκτιμηθεί ότι ξεφεύγουν του εθνικά ορθού και θα χαρακτηριστούν «εσωτερικός εχθρός».

Να θυμηθούμε ότι είναι μια μεθόδευση που χαρακτηρίζει το κράτος Έκτακτης Ανάγκης και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, που ξεκινά από την ΕΥΠ και το βαθέως ελληνικό κράτος, γίνεται επίσημη κυβερνητική γραμμή και διαχέεται-προπαγανδίζεται στην κονή γνώμη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, αφού αποτελέσει την συντεταγμένη και επαναλαμβανόμενη κατήχηση των μιλιταστικών μέσων, που απευθύνονται αφενός στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,  σε εθνικιστές-μιλιταριστές και έχουν επίδραση σε νεανικές μάζες, που σε ευαίσθητες ηλικίες εύκολα θαμπώνονται και παρασύρονται.

Αξίζει να θυμηθούμε τρεις συγκεκριμένες ανάλογες περιπτώσεις: την Εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008, τις διαδηλώσεις που ακολούθησαν την καταστροφή Κορανίου από άνδρα της Κρατικής Ασφάλειας και τη μεγάλη κινητοποίηση μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, απάντηση στην οξυμένη μετεκλογική δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής και την επιχείριση ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ του υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια.

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η κυβέρνηση μίλησε για μουσουλμάνους μετανάστες-ασύμμετρη απειλή, που συνδέονται με την τρομοκρατία -εγχώρια και διεθνή-, καθοδηγούνται από την Τουρκία, που θέλει την εσωτερική αστάθεια στην Ελλάδα προκειμένου να επιτύχει τους επεκτατικούς της στόχους στο Αιγαίο, αποδυναμώνοντας το ελληνικό κράτος. Το επίσημο ελληνικό κράτος τόνισε την «εθνική απειλή» που συνιστούν οι μετανάστες, τους δαιμονοποίησε και τους χρέωσε την εγκληματικότητα που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική και τα Μνημόνια.  Επίχειρησε να καμουφλάρει τις αιτίες που γεννούν τη προσφυγιά και τη μετανάστευση –όπου οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν ευθύνες με την συμμετοχή τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Να ωραιοποιήσει τα ακράια μέτρα που λαμβάνει κατά των μεταναστών (Στρατόπεδα Συγκέντρωσης, Τείχος του Αίσχους στον Έβρο, άρνηση Πολιτικού Ασύλου κλπ.) και να επιρρίψει στους μετανάστες την ευθύνη της συγκέντρωσης τους στην ελληνική επικράτεια, αποκρύπτοντας ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της μετατροπής της Ευρώπης σε Φρούριο, με το ελληνικό κράτος να αναλαμβάνει να σταματήσει τις προσφυγικές ροές προς τα αναπτυγμένα κράτη της Δύσης.

Η εκ νέου απόπειρα να δρομολογηθεί «Πόλεμος των Πολιτισμών» έρχεται να ικανοποιήσει νέες ανάγκες που προκύπτουν από την εμφύλια σύγρουση στην Συρία και την τεράστια φυγή απελπισμένων προσφύγων, την επιδείνωση της κατάστασης της εργατικής τάξης στην Ελλάδα. Πλέον γίνεται συνείδηση ότι οι εργασιακές σχέσεις Μανωλάδας δεν θα αποτελούν την εξαίρεση και δε θα αφορούν μόνο τους μετανάστες, αλλά τον κανόνα της αστικής ανάπτυξης και του SUCCES STORY του Σαμαρά.

Ταυτόχρονα, οι ΗΠΑ, αλλά και το σύνολο των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που εξέθρεψαν, ενίσχυσαν οικονομικά και στρατιωτικά  το τέρας του φονταμενταλισμού στην Συρία, τώρα αναζητούν τρόπο ανάσχεσης και αντιμετώπισης του. Πιθανή επομένως η στρατιωτική τους παρέμβαση με σκοπό όχι μόνο την ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ, αλλά την ενίσχυση των πιο πειθήνιων τμημάτων της Αντιπολίτευσης και η σύγκρουση με τις ακραίες μουσουλμανικές ομάδες μισθοφόρων καθαρμάτων με σημαία το Ισλάμ, από την Τσετσενία-Ιράκ-Σαουδική Αραβία-Πακιστάν-Αφγανιστάν.

Για αυτό λοιπόν το λόγο, το τελευταίο διάστημα σε διεθνές και ελλαδικό επίπεδο, συντελείται μια καλοστημένη επιχείρηση δαιμονοποίησης των ακραίων μουσουλμάνων μαχητών, όπου συχνότατα πλέον προβάλλονται σχετικά βίντεο, με την κτηνώδη δράση τους. Τα βίντεο αυτά στην χώρα μας επίσης διακινούν μυστικές υπηρεσίες μαζί με βαθυστόχαστες αναλύσεις για το μουσουλμανικό κίνδυνο που εκπροσωπούν οι μετανάστες. Μια προπαγάνδα που διαχέεται στα μιλιταριστικά και εθνικιστικά μέσα, καταδικάζει την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα και επικεντρώνει το μίσος της στους πρόσφυγες-μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Το περιβάλλον αυτό ευνοεί τη δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, που έχοντας συχνά ενσωματώσει Βαλκάνιους μετανάστες και απολαμβάνοντας την κρατική ασυλία, στρέφει τα φονικά της χτυπήματα σε πρόσφυγες-μετανάστες από την Συρία, Αφγανιστάν και Πακιστάν. 

Ανάγκη επόμενως περισσότερο από ποτέ δημιουργίας ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού επαναστατικού κινήματος.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου