Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Α.Ρ.Σ.Ι: Η παραπαίουσα κυβέρνηση και ο κυβερνητικός συνδικαλισμός



Η άθλια κυβέρνηση βγαίνει τραυματισμένη από το φασιστικό πραξικόπημα που επιχείρησε με το κλείσιμο της ΕΡΤ, στα δημόσια αγαθά. Λογάριασαν χωρίς.. το μεγαλειώδες κίνημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε από χιλιάδες εργαζόμενους και άνεργους που πλήττονται από την πολιτική κυβέρνησης, ΔΝΤ,ΕΕ και κεφαλαίου σε όλη την Ελλάδα.

Ο ανασχηματισμός της δικομματικής, πλέον, με την ανοχή βέβαια των πάντα πρόθυμων ΔΗΜΑΡ και λοιπών, κυβέρνησης σηματοδοτεί την ακόμα πιο άγρια επιδρομή στα δικαιώματα και την ζωή της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Η επιλογή στο Υπουργείο Υγείας δεν προκαλεί θυμηδίες και απορίες… Στέλνει ακροδεξιό μήνυμα αυταρχισμού και προαναγγέλλει την κυβερνητική απόφαση για πολλές …ΕΡΤ με τον ξαφνικό(;) θάνατο δεκάδων νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα.



Σας δηλώνουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Η ΕΡΤ δείχνει το δρόμο! ΚΑΛΟΥΜΕ σε ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ανατροπής της παραπαίουσας κυβέρνησης και της πολιτικής του ΔΝΤ και της ΕΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ!!

Την στιγμή της άγριας επίθεσης σε κάθε έννοια κοινωνικού και δημόσιου αγαθού (σήμερα η ΕΡΤ αύριο οι μονάδες υγείας και τα νοσοκομεία) η κυβέρνηση βρίσκει στήριξη στο μεγάλο κεφάλαιο και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ σε χθεσινό του άρθρο http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/606329/Diexodos-kai-elpida-ga-to-avrio.aspx που εστάλη σε όλους τους γιατρούς της Αθήνας μέσω του επίσημου μηχανισμού του ΙΣΑ προχωρά σε ένα δίχως προηγούμενο λιβανιστήρι στον πρωθυπουργό του μαύρου της ΕΡΤ, του εμπνευστή της απόλυσης 2700 εργαζόμενων και του οργανωτή (μαζί με την κυβέρνησή του βέβαια) του κλεισίματος δεκάδων νοσοκομείων!

ΚΑΤΩ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ!


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου