Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

H ΝΔ και τα ακροδεξιά τσιράκια της στο internet και τα ΜΜΕ κατά της απεργίας της ΕΣΗΕΑ


Φρικαρισμένη από την λαϊκή στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, η Ακροδεξιά ΝΔ παραληρεί: 

Επίθεση από τη ΝΔ στους συνδικαλιστές της ΕΣΗΕΑ που "φιμώνουν την ενημέρωση" και "επιβάλλουν το σκοταδισμό" με την απόφαση για απεργία σε όλα τα ΜΜΕ ως απάντηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιτίθεται στη συνδικαλιστική ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, η οποία επέβαλε απεργία σε όλα τα ΜΜΕ. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η φίμωση της ενημέρωσης, στην οποία επιδίδεται συστηματικά η κομματική συντεχνία των συνδικαλιστών των δημοσιογραφικών ενώσεων, δεν θα εμποδίσει τη Νέα Δημοκρατία να εκφράσει τις απόψεις της.

Ο σκοταδισμός και η «ομερτά» που προσπαθούν να επιβάλλουν θα σπάσει. Ο Ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί την αλήθεια. Τα επιχειρήματα και τις θέσεις μας. Δεν μας πτοεί η συνδικαλιστική παρεούλα, η οποία επιχειρεί με πρωτοφανείς μεθόδους να μας λογοκρίνει.

Η Νέα Δημοκρατία θα ενημερώνει διαρκώς για τις θέσεις της μέσω του διαδικτύου και των social media.

Στο σκοτάδι, που κάποιοι επιχειρούν να τυλίξουν τη χώρα, απαντάμε με άπλετο φως.

Στις υποκριτικές κραυγές με επιχειρήματα. Για τη Δημοκρατία και την ελεύθερη πληροφόρηση».

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο ακροδεξιός παραγωγός του ATLANTIS 105.2 FM και πρώην πρόεδρος της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ

Ο Γιάννης Παναγιωτακόπουλος ξεκίνησε από το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ του Μάκη Βορίδη ως σκληρός σκίνχεντ. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στο ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφύρερ και εξελίχθηκε σε χαφιές της ΓΑΔΑ. 

Το βολεμένο τσουτσέκι του ΛΑ.Ο.Σ είχε διατελέσει πρόεδρος της νεολαίας του (ΝΕ.Ο.Σ). Κατά τη θητεία του μάλιστα είχε μιλήσει στην εθνική συνδιάσκεψη του ΛΑ.Ο.Σ (2010) για το μεταναστευτικό, καλώντας τους εθνικιστές που απάρτιζαν το ακροατήριο να στήσουν τις βάσεις για τη νίκη του ελληνισμού.
Αυτό το γλοιώδες υποκείμενο είχε το ΘΡΑΣΟΣ να αποκαλέσει "ξεφτίλες" τους συντρόφους της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης, "προσκαλώντας" τους να μιλήσουν στην εκπομπή του και να σταματήσουν να κρύβονται...

Αυτά δήλωσε ο γελοίος φασιστάκος ο οποίος έγραψε και την απολογία του με τον τίτλο "Η απολογία ενός απεργοσπάστη". Επειδή θέλουμε να είμαστε συνεπείς με την υπόσχεση που του δώσαμε, δείτε εδώ την απολογία που στάζει φασιστικό δηλητήριο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιος είναι ξεφτίλας και ποιος έχει λόγους να κρύβεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου