Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ο ακροδεξιός του ΛΑΟΣ αηδιαστικός απεργοσπάστης του ΑTLANTIS 105.2 FM μπορεί να διαβάσει: Οργή ΝΔ για τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ

Οργή ΝΔ για τη συνέχιση της απεργίας στα ΜΜΕ

Τη σφοδρή αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η απόφαση της ΠΟΕΣΥ και των υπόλοιπων δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση της απεργίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «καθοδηγούμενους συνδικαλιστές δημοσιογράφους», οι οποίοι, όπως τονίζεται, «επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους».

«Η σημερινή ανακοίνωση των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών δημοσιογράφων, είναι
δείγμα του πανικού τους, τώρα που αμφισβητούνται τα προνόμια κάποιων εκλεκτών τους. Ένα είναι βέβαιο, ότι επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο “μαγαζί” τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.

Είναι προφανές ότι είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα στους “φιμωμένους” από τη συνδικαλιστική τους ηγεσία εργαζόμενους στα ΜΜΕ», τονίζει η ΝΔ.

Σημειώνεται πως οι ομοσπονδίες και το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας στα ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά και έντυπα μέσα (εφημερίδες και περιοδικά), τους τυπογράφους και τους εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη Γενική Γραμματεία.

Από την απεργία εξαιρούνται μόνο όσα ηλεκτρονικά μέσα μεταδίδουν αποκλειστικά το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
αναδημοσίευση από tvxs.gr

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου