Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ “ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ”

Μπορεί ο εργαζόμενος λαός μας να μετρά τις πληγές του.

Οι αυτοκτονίες αυξάνονται, η μετανάστευση μεγαλώνει, η ανεργία των νέων στο 65%. Χιλιάδες απολύονται σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σχολεία-νοσοκομεία-παιδικοί σταθμοί κλείενουν. Ο υπουργός Παδείας απαγορεύει την παιδεία στα παιδιά της εργατικής τάξης και τα φορολογικά βάρη γίνονται ασήκωτα.
Ένα νέο παιδί, μόλις 18 ετών σκοτώνεται, προσπαθώντας να ξεφύγει από τους διώκτες του καθώς δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο στο τρόλει.

Η ναζιστική Χρυσή Αυγή εγκληματεί συστηματικά, τραμπουκίζει και διαφημίζει τη φασιστική πραμάτεια της, ενώ το επίσημο κράτος εφαρμόζει την πιο στυγνή ναζιστική-ρατσιστική-κατασταλτική πολιτική κατά των μεταναστών, αναβιώνοντας τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετατρέπει τη χώρα στο μεγαλύτερο ιμπεριαλιστικό ορμητήριο.

ΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ: ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ. ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟ...

Διαβάζουμε στο onalert.gr

“Αυτή η εβδομάδα είναι η απόλυτη εβδομάδα καλοκαιρινής ραστώνης για τους Έλληνες. Και καμία τρόϊκα δεν πρόκειται ποτέ να “σπάσει” αυτό το “κατεστημένο”. Και βέβαια για να μην παρεξηγηθούμε δεν υποστηρίζουμε ότι οι Έλληνες έχουν ξεχυθεί στις πανέμορφες μεν αλλά τσουχτερές σε τιμές παραλίες των Κυκλάδων.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων έκανε από καθόλου έως ελάχιστες διακοπές. Οι περισσότεροι στα χωριά που ευτυχώς όλοι εμείς οι “Αθηναίοι” θυμηθήκαμε ότι έχουμε. Στις Κυκλάδες έχουν άλλοι προνόμιο διακοπών. Και πολλοί πάρα πολλοί απ΄ αυτούς έχουν σχέση με την Άμυνα.

Ειδικά σε δύο νησιά: Μύκονος και Πάρος.

Στη Μύκονο συγκεντρώνονται κυρίως οι επιχειρηματίες του χώρου. Αλλά και κάποιοι υπουργοί που από την Ψαρρού έλεγαν ότι υπογράφουν υποθέσεις του ΥΠΕΘΑ. Όποιος δημοσιογράφος τολμούσε να το γράψει -λες και ήταν έγκλημα- άκουγε τα “σχολιανά” του . Για να μην ξεχνιόμαστε...

Οι μεγαλοεπιχειρηματίες του χώρου της Άμυνας είχαν από τα πρώτα εκατομμύρια που έβγαλαν από τις αγοραπωλησίες “επενδυσει” σε ακίνητη περιουσία στο νησί αλλά και ...σε πλωτή με την οποία πήγαιναν για να μην ...αναγκάζονται να συνταξιδεύουν με τους κοινούς θνητούς. Κάποιοι τώρα τελευταία το γύρισαν και στο ελικόπτερο!

Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν και ότι κάποιοι έχουν να αντιμετωπίσουν πια και δικαστικές έρευνες για διάφορες υποθέσεις στις οποίες είχαν άμεση ή έμμεση εμπλοκή και φέτος τιμούν ...το νησί των ανέμων.

Στην Πάρο πάλι έχουμε τα λεγόμενα...πολιτικά χωριά. Πρόκειται για συγκροτήματα κατοικιών -μονοκατοικιών για την ακρίβεια_ τα οποία ανήκουν σε πολιτικούς των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων . ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Η προτίμηση που έδειξαν στον συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων διάφοροι πρώην πλέον αλλά και νυν πολιτικοί και υπουργοί είναι ...συγκλονιστική.

Σ΄ αυτά τα “πολιτικά χωριά” βρίσκονται αυτές τις ημέρες δεκάδες πολιτικοί μεταξύ των οποίων και αρκετοί νυν υπουργοί, έχοντας πάρει το “πράσινο φως” από τον Σαμαρά. Ελπίζουμε ο κυκλαδίτικος αέρας να φρεσκάρει λίγο τα μυαλά τους. Και πάντως να μην τους τα πάρει. Κι άλλο εννοούμε. Γιατί με την επιστροφή θα καταλάβουν πάρα πολύ καλά ότι φέτος δεν θα υπάρξει ...φθινόπωρο. Θα μπουν απ΄ ευθείας στην "βαρυχειμωνιά" των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όλοι όσοι και φέτος δεν κατόρθωσαν να κάνουν διακοπές γιατί δίνουν μάχη επιβίωσης”.

Για τον Σοσιαλισμό και το Νεοφιλελευθερισμό αγωνίζονταν όλοι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι μόνο ο Άκης ήταν ο μιζαδόρος και αυτοί με τον ιδρώτα τους έχτισαν βίλες κμαι τεράστεις περιουσίες...

Είναι όλοι αυτοί που ξεστίπωτα μας λένε ότι Μαζί τα Φάγαμε..., βαθαίνοντας καθημερινά τη δική μας Χρεωκοπία κια αυξάνοντας τα δικά τους πλούτη...

Άραγε, ως ποτε θα τους ανεχόμαστε...

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου