Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Οι τζάμπα "διανοούμενοι" ...ξωφλάνε γραμμάτια



Δεν βγαίνουν τυχαία αυτοί οι διάφοροι αυλοκόλακες, δήθεν πνευματικοί ταγοί,  να λιβανίσουν το σύστημα σαν χομεϊνήδες και τσάτσοι του.

Ξεπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τόσων χρόνων. Το κάθε πράγμα έχει την αντιπαροχή του. 

Έτσι και με το νεκρό παλληκαράκι , τον 18χρονο Θανάση. Τον πρώτο νεκρό μαχητή της πολιτικής ανυπακοής, θύμα της μνημονιακής χούντας, υπερασπιστή των κοινωνικών αγαθών και των συνταγματικών μας δικαιωμάτων. 

Βάλθηκαν να τον στείλουν στα Τάρταρα της απαξίωσης πριν ακόμη τον θάψουν. 

Φοβούνται το παράδειγμά του, την επίδραση στη νεολαία, την περήφανη στάση του. 

Μαζεύτηκαν όλοι οι στηλοβάτες του συστήματος σε διατεταγμένη υπηρεσία.


Θάβουν πρώτα την είδηση , τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων,  παρουσιάζοντας την στα ψιλά, ακόμα και μετά τις εξωτερικές ειδήσεις . 

Μετά βγήκε η  "διανοούμενη" Λένα Διβάνη να σύρει το χορό,  κατηγορώντας ένα νεκρό παλληκάρι σαν τζαμπατζή και αποδεχόμενη τους ισχυρισμούς του ΟΑΣ  ότι για όλα φταίει ο 18χρονος. Βιάστηκε να αποδείξει τη νομιμοφροσύνη της στο σύστημα που υπηρετεί, πριν ακόμη ακούσει τους αυτόπτες μάρτυρες.

Έγραψε στο Facebook: “Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό”.

Οποία ύβρις.

Σε τόσες λίγες λέξεις τέτοιος οχετός! 


Νομιμοποιεί και αθωώνει σαν ανακριτής, συνήγορος υπεράσπισης και  δικαστής  συνάμα, τον οδηγό όσο και  τον κεφαλοκυνηγό ελεγκτή που ιδιαίτερα σε εποχή μνημονιακής εξαθλίωσης αποκτά δοσιλογικά χαρακτηριστικά εξουσιαστή- εκτελεστή. 

Βέβαια η κ. Διβάνη είναι μια εκλεκτή του συστήματος κολλητή του ΓΑΠ, διορισμένη στο ΔΣ της ΕΡΤ και καθηγήτρια Πανεπιστημίου...

Τον χορό ακολουθεί ο έτερος γνωστός και μη εξαιρετέος συριζαίος βουλευτής,  κολλητός της προαναφερθείσας, Τατσόπουλος που την καλύπτει  πλήρως. 

Σε ρόλο, ύπουλο, εκ του πλαγίου και από σπόντα.

Γράφει στο fb: «Η Λένα Διβάνη χρησιμοποίησε μια λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να την λυντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας».

Ακολουθεί το έτερον "πνευματικόν μορμολύκειο" ο Χωμενίδης. Αφού κάνει like στο σχόλιο της κυρίας Διβάνη συνεχίζει  δηλώνοντας ότι είναι κάθετος στο «ανθρωποφαγικό λυντσάρισμα». Γι’ αυτό και συμφώνησε απόλυτα με τη Διβάνη ότι «μια φράση που έλεγε ότι το τραγικό ατύχημα δεν σημαίνει ότι είναι ρουφιανιά το επάγγελμα του ελεγκτή δεν είναι δυνατόν να καταλήγει σε τέτοιο παραλήρημα μίσους». 

Η Αγία Τριάδα στην υπηρεσία του χεριού που τους ταϊζει.

Έρχονται οι διάφορες περσόνες- γλύφτες του συστήματος στα μέσα μαζικής δικτύωσης , facebook κλπ. 

Σε λίγο θα ακολουθήσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία και οι κάθε είδους υπουργοί και βουλευτές...Τους περιμένουμε..





Δήμος Πολίτης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου