Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση της «Α-Orizon Media Ltd»

«A-ORIZON MEDIA LTD      
Λεμεσός, 18 Αυγούστου 2013 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κύριοι,
Με έκπληξη και απορία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα σε ελληνικές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων και σε αυτήν που διευθύνετε, αναφορικά με την αγορά, από την εταιρεία μας "A-ORIZON MEDIA LTD", της ελληνικής "Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.", ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού  "902 Τηλεόραση" και του ραδιοφωνικού σταθμού "902 Αριστερά στα fm".

Τα δημοσιεύματα αυτά βρίθουν ανακριβειών και κακοήθειας και προσβάλλουν το κύρος της νόμιμης κυπριακής-ευρωπαϊκής εταιρείας μας, καθώς επιχειρούν, με ψεύδη και συκοφαντίες, να την εμφανίσουν ως δήθεν σκοτεινής υπόστασης και σκοπών, ως δήθεν εμπλεκόμενη σε παράνομες δραστηριότητες ( π.χ. σκάνδαλο κρέατος αλόγου στην Ευρώπη ) κ.τ.τ. 
Δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα αυτών των δημοσιευμάτων ούτε καν ως υπερβολική, ανάρμοστη - και μάλιστα προκαταβολική - απειλητική εκδήλωση ακατανόητου ανταγωνισμού, για μια διαδικασία νόμιμης αγοραπωλησίας. Και για μία σοβαρή προσπάθεια επιχειρηματικής επένδυσης, από αυτές που έχει ανάγκη η χειμαζόμενη από την ύφεση ελληνική οικονομία.
Είναι προφανές και αυτονόητο αλλά το αναφέρουμε προς διάλυση κάθε σύγχυσης, ότι η εταιρεία μας, θα κάνει λεπτομερείς και υπεύθυνες ανακοινώσεις. Θα προσκομίσει και θα πράξει τα κατά νόμων προβλεπόμενα, ενώπιον κάθε αρμόδιας ελληνικής αρχής. Και ειδικά ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο είμαστε βέβαιοι, ότι θα κρίνει και θα αποφασίσει απροκατάληπτα, όπως μέχρι σήμερα έχει πράξει, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και εξουσιών του.  
Με εκτίμηση
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ
πληρεξούσιος δικηγόρος
της "A-ORIZON MEDIA LTD"»







902.gr

2 σχόλια:

  1. Το αντιΚΚΕ μετωπο καλά κρατεί, αλλά χάσαμε τον Παπαδημούλη, παδιά του κόκκινου τύπου τρέξτε να τον βρείτε , μην μένετε στην μοναξιά σας.
    Ζητήστε την βοήθεια του κοινού (Παπαδημούλης - ΔΟΛ) , αλλά ας μην ξεχνάμε και την χρυσαυγή, έχει αναλάβει και αυτή ρόλο στο συγκεκριμένο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε θερμά για το εποικοδομητικό σχόλιο. Καλά μυαλά! (Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή