Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Το ΟΧΙ του '40 έγινε ΝΑΙ στη Motor Oil και στη Χρυσή Αυγή

Εφοπλιστής χρηματοδοτεί την υλοποίηση της ναζιστικής πολιτικής από την κυβέρνηση


Πραγματικά, ο απίστευτος τυχοδιωκτισμός και πολιτικός καιροσκοπισμός της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της ακροδεξιάς παρέας παρά τω πρωθυπουργώ Α.Σαμαρά και του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου δεν έχει προηγούμενο.


Την ώρα που οι ΝΑΖΙ οδηγούνται στη φυλακή και η κοινωνία αποκαλύπτοντας τη δολοφονική τους δράση απαιτεί τη παραδειγματική τιμωρία τους, έρχεται η κυβέρνηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις να δικαιώσουν την εξτρεμιστικά εθνικιστική και μισαλλόδοξη πολιτικής τους.
Με απόφαση των ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου η Στρατιωτική Παρέλαση που επέβαλε το φασιστικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου αποκτά το σύγχρονο ναζιστικό του περιεχόμενο.




Αντί η κοινωνία να μας να τιμήσει τους αγώνες  του λαού μας με σύγχρονο και εκπαιδευτικό τρόπο, στέλνοντας αγωνιστικά μηνύματα στο σήμερα, ανέχεται τον πολιτικό καιροσκοπισμό της ΝΔ που πετά τα λεφτά των φόρων μας οργανώνοντας αντιδραστικά θεάματα, αποσκοπώντας να επαναπατρίσει τους ψήφους της ναζιστικής συμμορίας.




Καταφέρνοντας τελικά το τελείως αντίθετο αποτέλεσμα, αφού η αφομοίωση από την  κυβέρνηση Σαμαρά της ναζιστικής ατζέντας δικαιώνει τελικά τους ΝΑΖΙ στα μάτια των ψηφοφόρων της συντηρητικής παράταξης.


Έτσι λοιπόν ο ατσαλάκωτος διπλωμάτης ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος καταλήγει να πολιτεύεται με τις αποκρουστικές αντιλήψεις του βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντ.Γρέγου που σε ερώτηση του τον Απρίλιο στη Βουλή υπεράσπιζε τις αφομοιωμένες πλέον από τη ΝΔ μεθόδους αναπτέρωσης «του εθνικού φρονήματος», υποστηρίζοντας:  


«Εμάς μας αρέσει ο ήχος της ερπύστριας στην άσφαλτο και το καυσαέριο των τανκς».


Κάτι που φαίνεται να αρέσει στο Δ.Αβραμόπουλο και τον Α.Σαμαρά και σίγουρα αρέσει στο ακροδεξιό παρεάκι από το φανατικό ΔΙΚΤΥΟ 21 των Φ. Κρανιδιώτη και Χρ. Λαζαρίδη.


Μάλιστα, η κυβέρνηση κατάφερε φέτος να μετατρέψει την «εθνική επέτειο» σε γιορτή της MOTOR OIL, επίσημου χορηγού της Στρατιωτικής Παρέλασης.


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο εργαζόμενος λαός μας είναι για να πληρώνει τους φόρους, να παράγει υπεραξία πολλαπλασιάζοντας τα κέρδη τους, Αναλώσιμος και κρέας στα κανόνια τους.


Κράτος και Στρατός είναι των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.


Τα συμφέροντα τους υπερασπίζονται εντός και εκτός συνόρων.


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου