Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Με αποφασιστικούς μαχητικούς αγώνες να Συντρίψουμε τον εξτρεμισμό της κυβέρνησης και της Ε.Ε.



Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Όταν ζήτησαν από τον Σαμαρά να κάνει επεξηγήσεις στην παραπάνω έκφραση η απάντηση που έδωσε είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα κομμάτι που μιλάει για έξοδο από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο η κυβέρνηση ενσωμάτωσε μιας ολοκληρωτικού χαρακτήρα έμπνευσης τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ηλεκτρονική επιτήρηση υπόδικων, καταδίκων και κρατούμενων σε άδεια» (βραχιολάκια).

Το νομοσχέδιο προφανώς δεν υπαγορεύτηκε από την θέληση να διευκολυνθεί η ζωή των φυλακισμένων και να απεγκλωβίζονται από τις Φυλακές. Στόχος ήταν να ανατεθούν σε ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης και επιτήρησης όλο το project των βραχιολιών που προφανώς θα πληρωθεί από τους κρατούμενους.

Με την ευκαιρία δημιουργίας άλλου ένα καναλιού κερδοφορίας για το κεφάλαιο είπαν να χτυπήσουν και το μεγαλύτερο εχθρό αυτού, δηλαδή τον αγωνιζόμενο λαό. Σε ενσωματωμένη διάταξη προβλέπεται ότι:
«Όποιος με πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών ή νομικών προσώπων, με αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ή με κανονισμούς της ΕΕ τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών», με την προσθήκη: «εκτός αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή».

Ανοίγουν έτσι την δίοδο ώστε να ποινικοποιήσουν όποιον αντιστέκεται στην βαρβαρότητα του πολέμου, των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και στην επιβολή της Νέας καπιταλιστικής Τάξης Πραγμάτων. Ποινικοποιούν κάθε έκφραση Διεθνιστικής Αλληλεγγύης στους καταπιεσμένους και αγωνιζόμενους λαούς.

Τις ίδιες δηλαδή μέρες που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο διαδηλωτής Γεράσιμος Γεωργάτος, ποινικοποιείται ολόκληρη η διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, στην οποία συμμετείχε. Σε περίπτωση δηλαδή που κάποια στιγμή στο μέλλον γίνει μια ιμπεριαλιστική επέμβαση κινδινεύουν με φυλακή έξι μήνες όσοι διαδηλώσουν εναντίον της. Οι αγώνες που δόθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια εναντίων των επεμβάσεων σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν θα ήταν ποινικοποιήσιμοι άμα υπήρχε αυτή η διάταξη.

Ο στόχος προφανώς του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού είναι να περιφρουρήσουν τον καπιταλισμό και την αστική κερδοφορία χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων ένα βάρβαρο ποινικό σύστημα.

Είναι μια σαφή επιχείρηση των ευρωπαικών αστικών τάξων και της ελληνικής να θέσουν εκτός νόμου το αντιπολεμικό-αντιμιλιταριστικό-αντιΝατοικό-αντιΕ.Ε. κίνημα και να  εξαφανίσουν κάθε δικαίωμα του κόσμου της εργασίας.

Ένας Προληπτικός Πόλεμος που διαξάγουν κατά του εσωτερικού εχθρού αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού που εντάσσεται στην  απόφαση τους να αναπτύξουν τον ιμπεριαλιστικό επεμβατικό τους ρόλο παγκόσμια, όπως θα καταλήξιυν στην Σύνοδο των ΥΕΘΑ της Ε.Ε. το Δεκέμβριο. Κάτι για το οποίο ήδη εκπαιδεύεται ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ που από 1-1-2014 θα δρα παντού. Χαρακτηριστική η προετποιμασία του Βαλκανικού Τμήματος του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ με ηγέτιδα δύναμη την Ελλάδα.

Απαιτείται η κλιμάκωση του αγώνα του εργατικού κινήματος ενάντια στην προσπάθεια να γίνουμε δούλοι τους. Η άγρια ταξική πολιτική και τα μνημόνια που εφαρμόζουν έχουν ανάγκη τον εθνικισμό, το μιλιταρισμό και το φασισμό για την απρόσκοπτη επιβολή τους. Το αντιπολεμικό κίνημα πρέπει να οργανώνει τον αγώνα, τη λαϊκή αντίσταση, την πολιτική ανυπακοή, τη ρήξη και την ανατροπή ολόκληρου του πολεμικού οικοδομήματος.

Αποφασιστικής σημασίας κρίνεται η οργάνωση των αντιστάσεων μέσα στον Στρατό.

Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου και να Διαλυθεί ΝΑΤΟ και Ε.Ε.

Να επιστρέψουν τώρα όλα τα ελληνικά κατοχικά στρατεύματα από το εξωτερικό. Ούτε ένα εύρώ για εξοπλισμούς, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ.

Εμείς είμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων. Να καταργηθεί τώρα η στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτική συμφωνία με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου