Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ Π.Ν.



ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ  ΑΝΑΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ-Ε.Ε.
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.

Σε πολύ δύσκολη θέση φέρνει για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και την πολιτική-στρατιωτική ηγεσία των Ε.Δ. καθώς  το δημοσίευμα με τίτλο «ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ  ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», που ουσιαστικά αποτελεί μια αναπαραγωγή της καθεστωτικής  προπαγάνδας και δικαιολόγηση της  άθλιας και εξίσου βάρβαρης μεταχείρισης των μεταναστών από το ελληνικό κράτος και την Ε.Ε.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι με χαρακτηρισμούς -που δεν αξίζει να αναφερθούν αλλά και να απαντηθούν- τα φασιστικά παπαγαλάκια του ΣΤΟΧΟΥ επιτίθενται για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστες μέρες σε όσους στέκουν απέναντι στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό, στο διαρκές  Κράτος Έκτακτης Ανάγκης του, που αντιμετωπίζει ως εσωτερικό εχθρό και ασύμμετρη απειλή τα κοινωνικά κινήματα και τα διάφορα τμήματα της εργατικής τάξης, ανεξάρτητα το χρώμα-θρήσκευμα-φυλή. Οι Ρουφιάνοι του συστήματος εξουσίας πάντα γλύφουν και κλαίγονται, παρακαλώντας για μια θεσούλα στους μηχανισμούς χειραγώγησης και καταστολής του κόσμου της εργασίας. 
Την τραγική όμως θέση που βρίσκονται οι φασίστες, οι οποίοι βλέπουν την κυβέρνηση να εφαρμόζει τις πιο βάρβαρες όψεις της κτηνώδους πολιτικής τους και την ίδια ώρα να γεμίζει τις φυλακές από τα στελέχη τους -αφού έκαναν τη μαύρη δουλεία κατά των μεταναστών και των κινημάτων-  αναδεικνύει  ένα επόμενο δημοσίευμα του ίδιου φύλλου με τίτλο
«Με αυτούς που πρέπει, με αυτούς που μπορούν και με αυτούς που αντέχουν…», όπου αναφέρονται τα εξής:
«Θα συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια των διωκόμενων και να ακολουθούμε όλες εκείνες τις εθνικές δράσεις που καθιερώθηκαν και με τη δική μας συνδρομή και έχουν σαφή προσανατολισμό την ανάδειξη των εθνικών μας θεμάτων…. ‘
Το εμφυλιοπολεμικό και ταγματασφαλίτικο κλίμα των επετείων σε Γράμμο-Βίτσι, Μελιγαλά κλπ. είναι το ένα σκέλος της δράσης των ΝΑΖΙ ενώ η συνεπής στήριξη την μνημονιακής και αντεργατικής πολιτικής, που εμπλουτίζεται με άφθονη δόση κρατικού αυταρχισμού και πολεμικού τυχοδιωκτισμού, είναι το άλλο.
Ο ΣΤΟΧΟΣ λοιπόν απαντά, για λογαριασμό της κυβέρνησης και του Υπουργείου Άμυνας στις εξής επισημάνσεις μας:
Η τεράστια εμπλοκή του Πολεμικού Ναυτικού στον πόλεμο κατά των μεταναστών αποκτά βαθύτερα κατασταλτικά χαρακτηριστικά μετά και την απόφαση εμπλοκής πέντε κανονιοφόρων που εντάσσονται στον σχεδιασμό της Ακτοφυλακής.
Είναι ενδεικτικό ότι πλέον η επίσημη κρατική και καθεστωτική προπαγάνδα έχει ενσωματώσει την ρατσιστική ορολογία περί "λαθρομετανάστευση", ενώ η κυβέρνηση συνειδητά συγκαλύπτει τους λόγους της έξαρσης του φαινομένου! Να θυμίσουμε στην άθλια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στους στρατοκράτες ότι οι τόποι προέλευσης των μεταναστών (Παλαιστίνη-Ιράκ-Αφγανιστάν-Αφρική-Συρία) μαστίζονται από ανείπωτη φτώχεια και τον εμφύλιο πόλεμο όπου ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην πυροδότηση του, έχουν δράσει ελληνικά εκστρατευτικά σώματα ή έχουν συμβάλλει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενώ η κτηνώδη κρατική βία του Ισραήλ, Τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής δε διαταράσσει σε καμιά περίπτωση την συνεργασία με τον ελληνικό αστικό κράτος.
Έτσι λοιπόν οι Έλληνες εφοπλιστές μπορούν να συνεργάζονται με τους φονταμενταλιστές αλήτες μισθοφόρους του ISIL και να μεταφέρουν τα πετρέλαια τους από το λιμάνι της Χάιφα σε Βρετανία-ΗΠΑ, αλλά όταν οι κυνηγημένοι πρόσφυγες από τοι Βόρειο Ιράκ φτάσουν στο Αιγαίο τους περιμένει το ελληνικό κράτος-Μπράβος της Ευρώπης Φρούριο για να τους κλείσει το δρόμο, να τους συλλάβει και κλείσει στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης!
Αυτό εξάλλου προβλέπουν τα σύγχρονα δόγματα Αμυνας/Ασφάλειας που αντιμετωπίζουν τους μετανάστες ως ασύμμετρη απειλή, συμπεριλαμβάνοντας στις κατασταλτικές δυνάμεις και τον Στρατό. Μάλιστα, στα πλαίσια του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού είναι ολοένα πιο δύσκολο να ξεχωρίσεις την αστυνομία που στρατιωτικοποιείται από τις Ένοπλες Δυνάμεις που αστυνομεύουν. Από την παρακάτω εξιστόρηση αποδεικνύεται ότι  ιδιαίτερα στην περίπτωση του Πολεμικού Ναυτικού διεξάγεται μια ολόκληρη συζήτηση για το αν τα πλοία του θα ντυθούν τα χρώματα της Ακτοφυλακής!
Σύμφωνα με την αρθρογραφία ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς κάλεσε σύσκεψη στο Μαξίμου, στην οποία κλήθηκαν ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Ο υπουργός ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης παρουσίασε τα αριθμητικά στοιχεία και ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος πρότεινε “Πέντε κανονιοφόροι του Στόλου μας μπορούν να ενταχθούν στα επιχειρησιακά σχέδια της Ακτοφυλακής άμεσα”. Μάλιστα οι κανονιοφόροι να βαφτούν στα χρώματα της Ακτοφυλακής ώστε να αποφευχθούν τουρκικές αιτιάσεις περί “στρατιωτικής κλιμάκωσης” στην περιοχή με πρόσχημα την "λαθρομετανάστευση". Η πρόταση Αβραμόπουλου ενθουσίασε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και το Λιμενικό - Ακτοφυλακή. Ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος σε μήνυμα του τόνισε: "η συμμετοχή του ΠΝ στον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης με 5 κανονιοφόρους αποτελεί μια ακόη προσφορά των ΕΔ στην αντιμετώπιση του προβλήματος".
Η "ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ" ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! 
Η παραχώρηση πολεμικών μέσων που εννοείται ότι ικανοποιούν τις ανάγκες της "εθνικής άμυνας", στην Ακτοφυλακή για να λάβουν μέρος στον πόλεμο κατά των μεταναστών ενέχει ένα σημαντικό συμβολισμό καθώς αποδεικνύει ποιον θεωρεί εχθρό του ο ελληνικός και ευρωπαικός αστικός κόσμος. Σημειώνεται μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που το ελληνικό κράτος καταργεί κάθε έννοια πολιτικού ασύλου και η κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά συνεργάζεται στενά με την αντίστοιχη του Ερντογάν, για τη δίωξη-σύλληψη-φυλάκιση Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών που μέχρι τώρα είχαν βρει άσυλο στην χώρα μας.  
Δεν πρέπει να ξεχνούμε όμως ότι μόλις πριν μια βδομάδα ο ΣΤΟΧΟΣ είχε επιτεθεί ξανά υπερασπιζόμενος τις κυβερνητικές επιλογές.   Το ζήτημα της συγκρότησης Α8-Διεύθυνσης Επιρροής από το ΓΕΕΘΑ επανήλθε στο προσκήνιο μέσω της σύγκρουσης γνωστού φιλοναζιστικού σάιτ με αντίστοιχο ηλεκτρονικό μέσο για τα αμυντικά θέματα. Είναι αποκαλυπτικό για τις προτεραιότητες των ΝΑΖΙ αλλά και του ΓΕΕΘΑ ότι επιλέγεται να ασκηθεί κριτική στο ζήτημα του συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και μάλιστα «τον προοδευτικό συνδικαλισμό που κατασπάραξε, γιατί βεβαίως υπήρξε και υπάρχει ο εργοδοτικός και κρατικός συνδικαλισμός όπως τον γνωρίσαμε από το Μεταξά και το Παπαδόπουλο! Για να μην μείνει καμιά αμφιβολία για το ποιος θεωρείται σήμερα εχθρός του αστικού καθεστώτος ο συνδικαλισμός χαρακτηρίζεται «Πέμπτη φάλαγγα». Η μπάλα της χυδαίας επίθεσης στοχοποιεί πλήθος «στρατευμένων μέσων» και ο νοων νοείτω, που καταρρακώνουν το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ αφιερώνει ολόκληρο ρεπορτάζ της στο Onalert το οποίο κατηγορεί για “βρώμικη συνεργασία με τους ψευτοσυνδικαλιστές”.Και ως απόδειξη επικαλείται “άρθρο” το οποίο γράφει ότι ασκεί αρνητική κριτική για την πρόθεση του Α/ΓΕΕΘΑ να δημιουργήσει “διεύθυνση επιρροής” την οποία έχουν ονομάσει Α8.
Η ανάγκη δικαιολόγησης από το φιλοναζιστικό ΣΤΟΧΟ του ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκου αποτελεί σαφή απόδειξη της συμβολής των φασιστών στην εφαρμογή της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής ΝΔ-ΔΝΤ, των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ, αλλά και του ρόλου του Αντιστράτηγου Κωσταράκου. Ένας στρατιωτικός που επιλέχθηκε από τον πρώην ΥΕΘΑ Μπεγλίτη, παρακάμπτοντας 25 ανώτερους του αξιωματικούς όχι για να μπλοκάρει κάποιο πραξικόπημα, αλλά να συμβάλλει στην επιτυχία του αντεργατικού πραξικοπήματος των μνημονιακών κυβερνήσεων. Ο Κωσταράκος σε όλη του τη διαδρομή είναι σταθερά απέναντι στο σύνολο του προσωπικού –στους φαντάρους που ταίζουν με ληγμένα κρουασάν, ντύνουν με μεταχειρισμένα ρούχα, τους κόβουν τις καταστάσεις επιβίβασης, τους ιδιωτικοποιούν τα ΚΨΜ και τους φορτώνουν το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, αλλά και στο μόνιμο προσωπικό που πετσοκόβουν τις αμοιβές, τους διαλύουν τα Μετοχικά Ταμεία, τους οδηγούν στην απελπισία, απογειώνοντας τις αυτοκτονίες. Αν για κάποιο λόγο θυμούμαστε τον ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκο είναι ότι έβγαλε τον Στρατό στο δρόμο εναντίον των κινημάτων, παίρνοντας την σκυτάλη από τους Συνταγματάρχες του 1967 και την σφοδρή, εμμονική άρνηση του στον συνδικαλισμό στις Ε.Δ. Συνδικαλιστές που αντιμετώπισε και κατασταλτικά!!! Ενώ ταυτόχρονα ενίσχυσε την συνεργασία με το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ.
Η είδηση σχετικά με τη δημιουργία Διεύθυνσης Επιρροής του ΓΕΕΘΑ δεν ξυπνά μόνο τις χειρότερες μνήμες σε κάθε δημοκρατικό πολίτη που βρέθηκε κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη του Α2, που εμπλούτιζε το φάκελο του και καθόριζε την αντιμετώπιση του από τις επίσημες στρατιωτικές αρχές. Αλλά επιπλέον αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της πολύ επικίνδυνης ταξικής πολιτικής που χαράσσει νέο ρόλο για τις στρατιωτικές δυνάμεις. Που καλούνται πλέον να αναλάβουν συγκεκριμένα κατασταλτικά καθήκοντα, τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο όσο και σε πολιτικό-ιδεολογικό, δρώντας στο πλαίσιο των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας, για την αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών, όπως χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων τα κοινωνικά κινήματα, από το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, ώστε να διασφαλιστεί ο νέος γύρος καπιταλιστικής κερδοφορίας και να εξυπηρετηθούν οι όποιες ιμπεριαλιστικές βλέψεις του ελληνικού αστικού κόσμου.
Η Διεύθυνση Επιρροής Α8, η οποία σκουντουφλά, αδυνατώντας προς το παρόν να αναλάβει τα επικίνδυνα καθήκοντα της, έρχεται να στηρίξει όλες αυτές τις επιλογές τόσο κατά του προσωπικού των Ε.Δ., όσο και κατά του κόσμου της εργασίας, εντός και εκτός συνόρων. Ενός στρατού που στρατολογεί νέους Μισθοφόρους ΟΒΑ, στρέφεται κατά των μεταναστών, προχωρά σε νέους πολυδάπανους εξοπλισμούς, συμμετέχει σε ολοένα περισσότερες ασκήσεις και εκστρατείες των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.   
Εμείς απαιτούμε την κατάργηση του νέου αυτού επικίνδυνου μηχανισμού. Που εντάσσεται στην αντιδραστική ανασυγκρότηση των Ε.Δ. που δεν στοχεύει να οργανώσει καλύτερα την «εθνική άμυνα», αλλά να υπερασπιστεί την νέα αντεργατική επίθεση του κεφαλαίου, εξαφανίζοντας εργασιακά-δημοκρατικά δικαιώματα και λαικές ελευθερίες. Να συμβάλλει σε επικίνδυνους και βάρβαρους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.
ΣΤΟΧΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Ε.Ε.-ΝΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ ΜΑΖΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ: ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Πηγή:  diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου