Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ Χ.Α.




Από τη πρώτη στιγμή είχαμε τοποθετηθεί απέναντι στους τότε υποψήφιους ευρωβουλευτές της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας τονίζοντας ότι τόσο ο στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων Συναδινός, όσο και ο στρατηγός του Πυροβολικού Επιτήδειος που υπήρξαν ως στρατιωτικοί από τους πλέον ευνοημένους του κομματικού κατεστημένου, είχαν ταπεινά κριτήρια και φασιστική ιδεολογία. 



Η διάσταση προεκλογικών λόγων τους και μετεκλογικών πράξεων τους αποδεικνύουν αυτό που ήταν πάντα: αποκρουστικά βύσματα και φασίστες διαποτισμένοι με ρατσιστικό μίσος, εθνικιστικό παροξυσμό, που πρώτα απ΄ όλα βάζουν το τομάρι τους.   
 ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ
Όπως γράφει σε ανακοίνωσή της η ΧΑ  “ο Στρατηγός μετά παρρησίας τόνισε ότι «καταθέτει τα γαλόνια του σε αυτούς που τιμούν τα ιδανικά της Πατρίδας σε αυτούς που δεν θα τα λερώσουν με λαμογιές, κλεψιές και απατεωνιές».

Επίσης: «Η στρατιωτική επιστήμη μου δίδαξε ότι μόνο με επιθετικό πνεύμα επιτυγχάνονται αποφασιστικά αποτελέσματα. Έτσι, αδυνατώντας να μείνω αμέτοχος στην παθητική πολιτική ζωή του τόπου μας και ενστερνιζόμενος το χρέος μου απέναντι στις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά.

Στην παρούσα στιγμή, ως απόστρατος, έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ γι’ αυτό που πάντα πίστευα, το καλό της Πατρίδας, σ’ ένα διαφορετικό πεδίο. Η συνεργασία μου με τη Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος. Αποτελεί το μοναδικό κόμμα με έντονα τα αισθήματα του Πατριωτισμού, του Ελληνικού Πνεύματος, του αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν αντιστέκεται απλώς, αλλά μάχεται και πολεμά. Δεν αποκρύπτει το πραγματικό του πρόσωπο για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό και να γίνει αρεστό. Δεν έχει αλλοιωθεί από την διεφθαρμένη πολιτική συντεχνία. Έχει ξεκάθαρες και ουσιαστικές θέσεις».
Στην πρώτη μετεκλογική δήλωση (26/05/2014) ο Επιτήδειος τόνισε
«Εμπρός μας ορθώνεται επιβλητικός ο όγκος των υποχρεώσεών και των δυσχερειών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να υπερνικήσουμε προκειμένου να εκτελέσουμε την νέα αποστολή που μας ανέθεσαν οι Ελληνες πατριώτες. Την υποστήριξη δηλαδή των εθνικών μας επιδιώξεων από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου. Σε προσωπικό επίπεδο, ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όσες και όσους με τιμήσατε με την ψήφο σας και σας διαβεβαιώ πως θα πράξω εκείνο που πρέπει ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας».
Επίσης, με μία μακροσκελή απάντησή του ο ευρωβουλευτής πλέον απόστρατος στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος απαντά σε άρθρο του Χρήστου Καπούτση και να υπερασπιστεί την απόφασή του να ενταχθεί στην Χρυσή Αυγή.
«Οι δύο που δεχθήκαμε να είμαστε υποψήφιοι εκλεγήκαμε όχι διότι μας ψήφισαν, σε όλη την Ελλάδα, οπαδοί ή θαυμαστές του «απριλιανού χουντικού καθεστώτος», ούτε εισπράξαμε την ψήφο διαμαρτυρίας των στρατιωτικών που τους μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις. Μας ψήφισαν οι πατριώτες που βλέπουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή τον εκφραστή της αντιστάσεως των υγειών δυνάμεων της χώρας στην λαίλαπα της καταστροφής του έθνους μας και, στα δικά μας πρόσωπα, ένα στρατιωτικό αγωνιστή ο οποίος δεν δίστασε να αναλάβει το βάρος που του αναλογεί στην παραπάνω συλλογική προσπάθεια».
Και συνεχίζει: «Αλήθεια πόσο πολιτικό θράσος απαιτείται να διαθέτει κάποιος ώστε να σπιλώνει το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών κατηγορώντας το ως Φασιστικό με εγκληματικό προσανατολισμό; Από πού προκύπτει αυτός ο χαρακτηρισμός; Ποιά πραγματικά περιστατικά δικαιολογούν αυτές τις κατηγορίες; Από πότε ο πατριωτισμός ταυτίζεται με τον φασισμό; Πόσες φορές επισήμως και σε όλους τους τόνους η Χρυσή Αυγή έχει διακηρύξει πως είναι μόνον εθνικιστικό κόμμα; Ποιος ένθερμος δημοκράτης νομιμοποιείται να αρνείται στους εθνικιστές τον αυτοπροσδιορισμό, μόνο και μόνο διότι δεν έχει επιχειρήματα ώστε να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να τους αντικρύσει; Ποιά εγκλήματα στοιχειοθετούν τον εγκληματικό προσδιορισμό του κόμματος;»
ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ
Αντιγράφουμε από την αστική φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» (που ουκ ολίγες φορές προέβαλε και προώθησε τους Ναζί στα εξώφυλλα του). Οι επισημάνσεις με έντονα γράμματα δικές μας: 
«Απίθανα κι όμως αληθινά πράγματα γίνονται στην Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι της εθνικιστικής και ναζιστικής ακροδε­ξιάς στη χώρα μας το εννοούν όταν λένε ότι βάζουν την οικογένεια πάνω απ’ όλα, ακόμη και από οποιονδήποτε κώδικα ηθικής συμπεριφοράς και σεβασμού στο δημόσιο χρήμα, το οποίο υποτίθεται πως θέλουν να προστατέψουν.
Επειδή, λοιπόν, δεν μπορούσε ο κάθε πατέρας να προσλάβει την κόρη του, εφάρμοσαν την εξής… επιτήδεια πατέντα: ο κ. Γιώργος Επιτήδειος προσέλαβε την κόρη του κ. Λευτέρη Συναδινού, Θεοδότα. Ομως, για να μη γίνει εντελώς προκλητικό το πράγμα, συμφώνησαν, και την κόρη του κ. Επιτήδειου, Μάρθα, δεν την προσέλαβε ο κ. Συναδινός, αλλά ο τρίτος εκ των ευρωβουλευτών του κόμματος κ. Λάμπρος Φουντούλης. Στους διαδρόμους των Βρυξελλών ψάχνουν τώρα όλοι να ανακαλύψουν ποιον συγγενή, φίλο ή συνεργάτη του κ. Φουντούλη προσέλαβε ο κ. Συναδινός, ώστε να είναι ολοκληρωμένη και ισορροπημένη η απίστευτη τριγωνική σχέση που σκαρφίστηκαν οι απίθανοι τύποι, που πλασάρονται μεν ως πολέμιοι της φαυλοκρατίας, αλλά έγιναν φαυλότεροι των φαύλων μόλις πήραν πόστα.


Πάντως, για να μη μείνει παραπονεμένο και το κόμμα και ίσως για να μην αρχίσουν οι εσωκομματικές γκρίνιες, προσέλαβαν και δύο στελέχη που ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές: ο κ. Επιτήδειος τον κ. Κωνσταντίνο Μποβιάτσο και ο κ. Φουντούλης τον κ. Αλέξανδρο Λύρη.  Ωραίο επάγγελμα το «χρυσαυγίτης πολιτικός» δηλαδή…».



Όμως η δημοσιογραφική έρευνα γρήγορα αποκάλυψε ότι πρόκειται για έναν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων έξω από το Εφετείο Αθηνών με αστυνομικούς και φωτορεπόρτερ. Ο Αλέξανδρος Λύρης, διορίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός συνεργάτης του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη. Είχε επιτεθεί κατά αστυνομικών την ώρα της προσαγωγής του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στο Εφετείο στις 4 Ιουλίου. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» να αρπάξει έναν άνδρα των ΜΑΤ από το λαιμό και με μια πολεμική λαβή να τον εξουδετερώνει και να τον ρίχνει στο έδαφος. Ο Αλέξανδρος Λύρης από εκείνη την ημέρα έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» , η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τον δράστη από το βίντεο και η υπόθεση εναντίον του ερευνάται. Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη στις οποίες τονίζει ότι επέλεξε τον Αλέξανδρο Λύρη γιατί «είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και πρόκειται για έναν μορφωμένο και πτυχιούχο νέο».
Έτσι λοιπόν ότι η αστική δικαιοσύνη όχι μόνο παραμένει τυφλή απέναντι στα εργοδοτικά και ρατσιστικά εγκλήματα όπως αυτό της Μανωλάδας, αλλά και ιδιαιτέρως ανεχτική στους φασίστες.
Ναζί μπράβοι και κτηνώδεις βασανιστές μεταναστών-αγωνιστών-πρωτοπόρων εργατών που έχουν κάθε λόγο να προσφέρουν «επιστημονικό» έργο στη Ευρωβουλή, που στηρίζει πολιτικά τα ναζιστικά καθάρματα της Ουκρανίας.   
ΒΥΣΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ-ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου