Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Άντε παράτα μας ρε Φαήλο Κρανιδιώτη: Μιλιταριστικές κοτσάνες ενώ το αίμα δεν έχει στεγνώσει στο Βόλο...


Πραγματικά, παρατηρώντας όλο αυτό το ακροδεξιό κυβερνητικό σχήμα, στο οποίο ηγούνται Σαμαράς –Βενιζέλος, το οποίο απαρτίζουν οι προσωπικότητες των Βούλτεψη, Ντινόπουλου, Γιακουμάτου, Μητσοτάκη, Παπακώστα, Γεωργιάδη, Λοβέρδου και στηρίζουν Λαζαρίδης-Μπαλτάκος-Βορίδης- Πλεύρης-Τζιαμτζής κλπ. δε μπορείς να διανοηθείς που είναι ο πάτος του λαϊκισμού, του εθνικισμού, της μισαλλοδοξίας και της ρατσιστικής προπαγάνδας.  
Υπάρχει βεβαίως ένας, φίλος του πρωθυπουργού, μόνιμος κάτοικος των καθεστωτικών ΜΜΕ, συμπαθών και αυτός τους ΝΑΖΙ δολοφόνους της Χρυσής Αυγής που θεωρεί «παραστρατημένα παιδιά της γαλάζιας παράταξης», ηγετική φυσιογνωμία του φιλοπόλεμου και εμετικά αντιδραστικού ΔΙΚΤΥΟΥ 21, που έχει τα φόντα να ξεχωρίσει.

Και δίνει τη μάχη. Αναλαμβάνοντας ολοένα και πιο συχνά το δύσκολο έργο να προστατέψει την κυβέρνηση. Συνήθως έλκεται από την ανάγκη  να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο στις Ένοπλες Δυνάμεις. Βγαίνοντας μπροστά με τον πηγαίο εθνικισμό και μιλιταρισμό του για να θωρακίσει τους στρατιωτικούς και τον Στρατό, από τα βέλη της όποιος κριτικής. Ιδιαίτερα όταν από τα χέρια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στάζει αίμα…
Αναφερόμαστε στο Φαήλο Κρανηδιώτη, γνωστό και ως Τουρκοφάγο, Αλβανοφάγο, Κομμουνιστικοφάγο κλπ. που φυσικά δεν κάνει καμιά προσπάθεια να κρύψει τις συνέπειες της πολυφαγίας του, αλλά κυρίως τις εμετικές και επικίνδυνες απόψεις του.
Οι οποίες ακριβώς επειδή είναι τόσο ακραίες καταντούν απόλυτα γραφικές, δημιουργώντας το προφίλ ενός ακροδεξιού πολιτικού ανέκδοτου, κάνοντας πολύ λεπτή τη γραμμή που τον χωρίζει ιδεολογικά-πολιτικά με τους εγκλείστους στον Κορυδαλλό, Ναζί εγκληματίες. Οι ύβρεις και η λάσπη που πετά, ο μισογυνισμός και η εχθρότητα του για τον κόσμο της εργασίας, η αντίληψη του ότι οι νέοι των λαϊκών οικογενειών είναι κρέας για τα κανόνια τους, έχουν απαραίτητο συμπλήρωμα τη διαφήμιση της στράτευσης του στις Ειδικές Δυνάμεις, που προτάσσει κάθε φορά όπως η γνωστή ελληνορθόδοξη Λουκά τον σταυρό της… Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις…
Μετανοείτε εργάτες, μετανάστες, αριστεροί, αναρχικοί, ο Φαήλος Κρανιδιώτης θα σας φαει…
Στην συγκεκριμένη περίπτωση αισθάνθηκε την ανάγκη να παρέμβει με αφορμή το Φονικό στο Πεδίο Βολής στο Βόλο. Γνωρίζοντας οι απόψεις του για μια ακόμη φορά τη φιλοξενία του φιλοκυβερνητικού τύπου (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 12/10/2014), επιτέθηκε με το άρθρο του «ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟ» ενάντια σε όσους δεν περιμένουν το πόρισμα της προσχηματικής ΕΔΕ, αλλά βιάζονται να εικάσουν τι και πως προκάλεσε τη δολοφονία των 3 Πεζοναυτών. Ουσιαστικά σε όσους δεν παπαγαλίζουν τις πληροφορίες των Επιτελείων και του Υπουργείου Άμυνας!
Γιατί βεβαίως, ο Κρανιδιώτης δεν επιτίθεται στις γνωστές-άγνωστες πηγές του Πενταγώνου που διαμέσου των ενσωματωμένων δημοσιογράφων τους προπαγανδίζουν την εκδοχή «του ανθρώπινου λάθους», αμαυρώνοντας τη μνήμη των νεκρών, είτε του κατασκευαστικού λάθους της οβίδας!  
Η αγωνία του είναι μην τυχών και θιγεί το γόητρο του Στρατού, μην τυχών και τεθεί ζήτημα ευθυνών της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, συνολικά της κυβέρνησης για τις περικοπές στις λειτουργικές ανάγκες, την ένταση των ασκήσεων με πραγματικά πυρά, το Αξιόμαχο, για χάρη του οποίου οι νέοι εκτελούνται από τον στρατό εν καιρώ ειρήνης.
Και στρέφεται λοιπόν απέναντι στους «αστράτευτους, πυροβολημένες γκόμενες, γραφείς, σιτιστές ωδικών πτηνών, καντηλανάφτες στο Λυκαβηττό…».
Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Φαήλος τα μπέρδεψε. Όλοι αυτοί που περιγράφει δεν λένε σήμερα κουβέντα ενάντια στην κυβέρνηση, γιατί αποτελούν την κυβέρνηση και απαρτίζουν τα κόμματα εξουσίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Φαήλο, ο φίλος σου ο Αντώνης Σαμαράς εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ – ΔΑΠΙΤΕΣ και η νεολαία ΠΑΣΟΚ λουφάρει στις καλύτερες θέσεις, ενώ ο Καρατζαφέρης του αδελφού ΛΑΟΣ άραξε κανονικά στην στρατιωτική του θητεία. Θυμάσαι μήπως ποιος έβαλε την πόρνη στο Πολεμικό Μουσείο –τώρα είναι στο γραφείο της Σπυράκη στην Ευρωβουλή-, ποιοι γιοι επιχειρηματιών βολεύτηκαν μια χαρά από τους υπουργούς Άμυνας των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;
Τους  είδες Φαήλο όλους αυτούς να αγωνιούν για τα κομματιασμένα παιδιά στο Πεδίο Βολής του Βόλου;
Εμείς πάντως Φαήλο δεν τους είδαμε…   
Αντίθετα είδαμε εσένα να δικαιολογείς τις απώλειες στον Στρατό εν καιρώ ειρήνης και να στρέφεσαι με το γνωστό άθλιο τρόπο σου κατά των νεκρών, αφήνοντας και εσύ, εντέχνως να εννοηθεί, ότι υπεύθυνα για το κάθε φονικό στον Στρατό, είναι τα ίδια τα θύματα!
Αρέσκεσαι να επαναλαμβάνεις την ναζιστική-μιλιταριστική προπαγάνδα «εμείς είμαστε ο Στρατός-ο λαός. Όλοι οι υγιείς άρρενες κατατασσόμενοι βάσει των Μητρώων Αρρένων και έχουμε ηγήτορες πάλι από τα σπλάχνα του λαού…».
Kurdish_women_917580698.jpgΗ μιλιταριστική καφρίλα δεν απαντά στο ζήτημα των απόλυτων ταξικών διακρίσεων στον στρατό, στο γεγονός ότι τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών θα είναι οι αναλώσιμοι της πρώτης γραμμής είτε ως έφεδροι, είτε ως μισθοφόροι που το επέλεξαν εξαιτίας των κοινωνικών αδιεξόδων που προκάλεσε το κόμμα σου Φαήλο, η αστική πολιτική. Κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα της αστικής τάξης, που εσύ υπερασπίζεσαι, ντύνοντας τα με εθνικά χρώματα. Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον απόλυτου κομματισμού και ελέγχου, άθλιας συναλλαγής με το πελατειακό κράτος, με ανάληψη πρόστυχου ρόλου χειραγώγησης και καθυπόταξης από τις αντιδραστικές Ενώσεις Αποστράτων. Το εμετικό παζλ ολοκληρώνουν οι μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων στους πολιτικούς των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και στους ανώτατους διαπλεκόμενους στρατιωτικούς.
Μας καλείς λοιπόν να δούμε στο χάρτη τη διεξαγωγή των πολέμων και μας μαλώνεις γιατί δεν κατανοούμε ότι ο «στρατός έχει σκοπό να εκπαιδεύεται για πόλεμο…»
Φαήλο, για ποιον πόλεμο εκπαιδεύεται ο ελληνικός στρατός με το ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και το κράτος δολοφόνο Ισραήλ; Τι δουλειά είχε και έχει ο ελληνικός στρατός ως δύναμη κατοχής σε 15 χώρες; Γιατί στέλνεται φρεγάτα στην Σομαλία και διατηρείται σε μόνιμη βάση μονάδες του Στόλου στο Λίβανο; Ποιος είναι ο λόγος για την εμπλοκή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε Λιβύη-Μάλι-Κεντροαφρικανική Δημοκρατία; Πως είναι δυαντόν –αν είναι, που δεν είναι όπως απέδειξε ο διατεταγμένος από τον Σαμαρά έρωτας Μπαλτάκου/Κασιδιάρη- στην Ελλάδα να κλείνεις τους ΝΑΖΙ στη φυλακή και στην Ουκρανία να τους στηρίζεις; Τέλος, η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία  δεν ήταν που την κατεβάσατε στο δρόμο εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών και απειλούσατε να την στείλετε στο πλαίσιο του ΕΥΡΩΣΤΡΤΑΤΟΥ, να καταστείλει  την εξέγερση του λαού της Βοσνίας;
Σταμάτα λοιπόν Φαήλο να το παίζεις κόκορας και άραξε στο ρόλο του μεγαλόσωμου κανίς που γαβγίζει στα σαλόνια της εξουσίας.
Μια καλή συμβουλή είναι «να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις».
Γιατί διαφορετικά θα κάνεις λάθη…
Άκου τι είπε ο Φαήλος για τον Στρατό: «το άθλημα λοιπόν, ναι, είναι ζόρικο, αντρικό…’
Ας του πει κάποιος ότι στον Ελληνικό Στρατό σχεδόν το μισό προσωπικό είναι γυναίκες…     
Στην τηλεόραση δεν έχει δει τις Κούρδισες αντάρτισσες, που με τόση αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα  πολεμούν κατά των μουσουλμάνων μισθοφόρων καθαρμάτων του ISIS, φίλων και συνεργατών των ΗΠΑ, που επίσης διατηρούν παραδοσιακά καλή σχέση με τη Δεξιά και το αστικό κατεστημένο στη χώρα μας;
Να του θυμίσουμε τέλος, τη νίλα που έπαθαν οι Ναζί στην Ουκρανία, από τις πολιτοφυλακές ανδρών και γυναικών, τους αντιφασίστες αγωνιστές που έτρεξαν από κάθε γωνιά του πλανήτη για υπερασπιστούν ένα υπερήφανο λαό και το δικαίωμα του σε ένα παρόν και μέλλων χωρίς Μνημόνια, Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, αλλά και φασίστες μακελάρηδες.
Άντε ρε Φαήλο…. Σοβαρέψου…
Δεν είναι απαραίτητο να διαβάζεις Μπαλτάκο και Μιχαλολιάκο. Υπάρχουν και άλλα βιβλία να μελετήσεις…
Κουράγιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου