Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε συνάντηση των νεοσύλλεκτων της Σειράς Νοεμβρίου Παρασκευή 7/11, στις 19.30 μ.μ., στο χώρο παρέμβασης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο αμφιθέατρο ΜΑΧ (Κάτω Πολυτεχνείο)






Συνάδελφοι,  σε λίγες μέρες και η ΕΣΣΟ Νοεμβρίου θα διαβεί τις πύλες των στρατοπέδων.

Οι νεοσύλλεκτοι φαντάροι, θα αφήσουν πίσω τα αδέλφια τους και τους φίλους τους μαθητές που κυνηγούν οι χρυσαυγίτες των ΔΕΛΤΑ-ΜΑΤ, χτυπούν οι χαφιέδες της Ασφάλειας, απειλούν με συλλήψεις οι καλοπληρωμένοι δικαστές, γιατί τόλμησαν να αγωνιστούν. Τόλμησαν να αμφισβητήσουν το σχολείο εξεταστικό κάτεργο. Τόλμησαν να κάνουν όνειρα που πάνε πολύ πιο πέρα από ένα Μέλλον που σχεδίασε για εμάς χωρίς Εμάς η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, που μας κρατά μια θέση μεταξύ των εκατομμυρίων ανέργων, αστέγων, φτωχών, νέων μεταναστών.

Αφήνουν πίσω τους φοιτητές, αυτούς «που τρώνε φεϊς κοντρόλ» από τις Ιδιωτικές SECURITY στα Πανεπιστήμια της Αγοράς και του Ιδιωτικού κέρδους. Που λοιδορούνται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ γιατί τόλμησαν να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους. Που βρίζει με τον πιο χυδαίο τρόπο ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, άλλοτε επικεφαλής των τραμπούκων της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο γιος του που πιάστηκε να αντιγράφει στο Ιδιωτικό Αμερικανικό Σχολείο λαμβάνει βραβεία, ενώ η δασκάλα του απολύεται. Αυτοί είναι η Ιδιωτική Παιδεία. Αυτοί μας κυβερνούν!
Αφήνουν πίσω την λαϊκή οικογένεια των τραγικών αδιεξόδων, με τους εργαζόμενους γονείς να μην μπορούν να βγάλουν πέρα, μόνοι τους και αυτοί απέναντι σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που τους θέλει δούλους, τους επιστρατεύει σε κάθε απεργία και τώρα τους θέτει εκτός νόμου κάθε εργασιακό-συνδικαλιστικό δικαίωμα, κλέβοντάς τους κόπους μιας ζωής, τις πενιχρές καταθέσεις, το μισθό, την σύνταξη, το σπίτι, το χωράφι.
Αφήνουν πίσω μια κοινωνία τσακισμένη από τις κοινωνικές περικοπές των Μνημονίων, με αυξημένα τα πλούτη των τραπεζιτών-εφοπλιστών-εργολάβων, των ίδιων που αρπάζουν κάθε κοινωνικό αγαθό-υπηρεσία που ιδιωτικοποιείται. Αυτών που απαιτούν ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα και στρατό σε αποστολές στο εξωτερικό των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και συμμαχία με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ, νέους εξοπλισμούς-προσλήψεις Μισθοφόρων και εμάς κρέας στα κανόνια του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, για να αρπάζουν από το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα της Νέας ιμπεριαλιστικής λεηλασίας. Αυτών που απαιτούν «εθνική συνεννόηση προβάλλοντας εθνικούς κινδύνους», ενώ μιλούν για νέες Μεγάλες Ιδέες, πώς να αρπάξουν δηλαδή της πηγές ενέργειας της Ανατολικής Μεσογείου και να τις μοιραστούν με τις πολυεθνικές, αφήνοντας στην νεολαία και τους εργαζόμενους ξανά το ρόλο του  Αναλώσιμου. Και ενώ η ακροδεξιά κυβέρνηση συμφωνεί με τους τοκογλύφους, την Ε.Ε.-ΔΝΤ νέο Μνημόνιο, «το εθνικό ζήτημα» επιχειρεί να συγκαλύψει τα αστικά κέρδη και την τρομερή όξυνση του κοινωνικού ζητήματος, που απαντιέται με την ραγδαία επίδειξη του βάρβαρου κρατικού αυταρχισμού και τις σειρήνες «της εθνικής ενότητας». ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ-Ελληνική Ολιγαρχία.
Και ετοιμάζονται οι συνάδελφοι να μπουν στα στρατόπεδα που κυριαρχεί ο εθνικισμός και ο μιλιταρισμός. Που μας ταϊζουν λειψό φαγητό και κατσαρίδες. Με άθλιες συνθήκες υγιεινής και καψόνια. Με την αυτοκτονία και το ατύχημα να είναι μόνιμη απειλή, καθώς για χάρη του αξιόμαχου και της πολεμικής ετοιμότητας υπεράσπισης των κερδών τους είναι έτοιμοι να μας κομματιάσουν στα Πεδία Βολής και στην πρώτη γραμμή. Φυσικά στου Παραλόγου τη Θητεία θα μάθεις πειθαρχεία και υποταγή, θα δουλέψεις τσάμπα, θα αναγουλιάσεις με το βύσμα-την εξαγορά σε όλα τα επίπεδα-το σιχαμένο πελατειακό κράτος, θα δεις τι πραγματικά σημαίνει κοινωνική ανισότητα. Σαμαράς, Βενιζέλος, Καραμανλής, Καρατζαφέρης, όλοι αυτοί οι αστοί πολιτικοί που λούφαραν και εξαγόρασαν την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άλλους, ξέρουν μόνο να λένε εθνικιστικά λογύδρια…
Συνάδελφοι, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ. Στον Στρατό υπάρχει τρόπος….
Είναι ο δρόμος του συλλογικού αγώνα, της μαχητικής υπεράσπισης των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή.
Σε καλούμε στην Σύσκεψη για να γνωρίσεις τα δικαιώματα σου και πώς να τα υπερασπιστείς.
Βγαίνοντας στην Αναφορά Παραπονούμενοι.
Στέλνοντας Επιστολές Καταγγελίας που τόσο πολύ λαμβάνουν υπόψη τους όλοι. Και πρώτο το ΓΕΣ. 
Δημιουργώντας Επιτροπές Φαντάρων, δρώντας συνδικαλιστικά.
Δίνοντας τη μάχη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Όπου άλλαξαν τα πράγματα, και έχουν αλλάξει πολλές φορές, στον αγώνα οφείλεται…
Συνάδελφοι, στον στρατό κανένας δεν έγινε Άνδρας.
Στον Στρατό όμως μετριέται καθημερινά η Ανθρωπιά σου.
Αποκαλύπτεται το περιεχόμενο και η ποιότητα του κάθε νέου Ανθρώπου.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ                   
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

 Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου