Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΟ ΠΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΩΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΡΩΜΑΝΟΥ!

Για τον Νίκο Ρωμανό που συνεχίζει την απεργία πείνας μίλησε ο Σάββας Κωφίδης.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και του Ολυμπιακού και μέλος της πρωτοβουλίας «Hasta La Victoria Siempre» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο» για την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και τη στάση της Κυβέρνησης στην υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η αλήθεια είναι πως απέναντι σε αυτό το παιδί νιώθω πολύ μικρός. Απέναντι σε αυτό το παιδί που αγωνίζεται για τις ιδέες του και το δικαίωμά του για μόρφωση, νιώθω πολύ αδύναμος, πολύ μικρός καθώς δεν μπορώ ούτε να επέμβω, να βοηθήσω. Τα μηνύματα αλληλεγγύης είναι όλα δεκτά αλλά αν δεν πάρουμε πιο ενεργές αποφάσεις, θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό που με εξοργίζει πέρα από το συναίσθημα αυτό της αδυναμίας μου να βοηθήσω είναι γι αυτούς που μπορούν και δεν το κάνουν. Δηλώνουν κάτι αλλά η συμπαράστασή τους με αυτόν τον τρόπο δε μου λέει τίποτα. Από την αντιπολίτευση περιμένω, δεν περιμένω από τους κυβερνώντες.

Αλλά και ο αθλητικός κόσμος θα έπρεπε να έχει πάρει πρωτοβουλίες, έχει τεράστια
απήχηση στο λαό. Σαν Hasta La Victoria Simpre σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι, ήδη έχουμε αργήσει. Αυτό που συμβαίνει δεν αφορά μόνο τον Νίκο, αφορά την κοινωνία, έχει αντίκτυπο σε εμάς, σε όλους, πόσο αίμα πρέπει να χυθεί;»

Εμείς καλούμε τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία να βγουν μαζικά και μαζικά στο δρόμο.

Έτσι τιμούμε τις εξεγέρσεις του χθες.

Σηκώνοντας τις σημαίες της Αντίστασης-Ρήξης-Ανατροπής της αστικής πολιτικής και της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να μην περάσουν τα νέα Μνημόνια, τα νέα πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ-Η ΛΑΪΚΗ ΠΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου