Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην ΠΑΤΡΑ

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α-Μ.ΑΡ.Σ προσκαλεί τους ανέργους, τους εργαζόμενους και την νεολαία της Πάτρας στην Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην ΠΑΤΡΑ, την Τρίτη 20/01/2015, στην αίθουσα της Αγορά Αργύρη (Αγ. Ανδρέου 12) στις 19:00.
Στην εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν οι πολιτικές θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας:

Αναγνωστάκης Αλέξανδρος
Ζιαζιάς Δημήτρης
Λαχανιώτη Τόνια
Μπιλιανού Τέτα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ πριν και μετά τις εκλογές αγωνίζεται μαζί με το λαό: Για να υπάρξει άμεση ανακούφιση από την φτώχια και την ανεργία, για να πάρουμε εδώ και τώρα πίσω όσα μας έκλεψαν –τους μισθούς και τις συντάξεις που πετσόκοψαν, τα δημόσια αγαθά που διέλυσαν, την δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία που καταπάτησαν, να διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν, δουλειά για όλους, υγεία για όλους, μόρφωση για όλους.
Απαιτείται συσπείρωση και αγώνας για να ζήσει ο εργαζόμενος λαός για να βάλει τέλος στη φτώχεια την ανεργία χωρίς μνημόνια και χρέος, έξω από ευρώ και ΕΕ. Για να καταδικαστούν τα κόμματα του Μνημονίου, τα παλαιά και τα νέα. Αγώνας και πάλη για την ανατροπή - όχι στη διαπραγμάτευση και το συμβιβασμό με κεφάλαιο και ΕΕ.
Ο λαός μπορεί να νικήσει. Με ισχυρό κίνημα και Αριστερά που δεν συμβιβάζεται, δεν διαπραγματεύεται, αλλά συγκρούεται και ανατρέπει.

1 σχόλιο: