Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΙΔΙΕΣ, ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ Β’
ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
«Η ευθύνη της Διοίκησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικής Ασφάλειας ανατίθεται στη φυσική του ηγεσία, δηλαδή στους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής».

Το Ποτάμι στα άδυτα του Πενταγώνου –Οταν ο Θεοδωράκης ύμνησε τον Δένδια [εικόνες]ΠOTAMI
Διαβάζουμε λοιπόν για «θέσπιση Συμβουλίου Εθνικής Στρατιωτικής Στρατηγικής με παλαιά και νέα στελέχη του Στρατού» και «ορισμό μόνιμου υφυπουργού Άμυνας, προερχόμενου από τις ένοπλες δυνάμεις για να υπάρχει σχεδιασμός και συνέχεια».
Δημόσια τοποθέτηση Σταύρου Θεοδωράκη όπως παρουσιάστηκε στις 11/12/2014 στο in.gr  http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231370476
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Και η δολοφονική ναζιστική συμμορία;
Με έκπληξη διαπιστώνουμε την ομοιότητα των θέσεων τους για τον Στρατό μεταξύ του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και της των ΝΑΖΙ, που επαναφέρουν γνωστές και εξίσου καταδικαστέες χουντικές πολιτικές απόψεις για την οργάνωση και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
 «Μακρονήσια», καταναγκαστικά έργα για μετανάστες, και στρατιωτική θητεία για  τις γυναίκες περιλαμβάνει το πολιτικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τους βασικούς άξονες του οποίου παρουσιάζει ο «Ελεύθερος Τύπος».
Το πρόγραμμα που είναι εμπνευσμένο από τη Χούντα έχει υπότιτλο «Οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην εξουσία» περιλαμβάνει  15σελίδες  πρόγραμμα της ακροδεξιάς οργάνωσης και αναπολεί τις πρακτικές δικτατορικών καθεστώτων.
Στο σημείο του προγράμματος για «Πολιτική ηγεσία από τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε στρατό και αστυνομία», αναφέρεται το εξής: «Πλήρης απεξάρτηση των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Ο υπουργός και οι υφυπουργοί Άμυνας θα προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα (…) Επανίδρυση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, με υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ».

Τα συμπεράσματα δικά σας…
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου