Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΧΕΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ; (ΑΡΚΑΣ)

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Το δημοσιογραφικό φερέφωνο της εσώκλειστης στις φυλακές ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας ανέλαβε να μας ενημερώσει για την συμμετοχή στις εκλογές με το εμετικό ψηφοδέλτιο ενός ακόμη απόστρατου στρατιωτικού. Πρόκειται για τον Ταξίαρχο ε.α. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, στρατιωτικό ακόλουθο της Ελλάδας στη Μόσχα, που κατεβαίνει υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στον Έβρο.
Αξίζει όμως να ρίξουμε μια ματιά στο βιογραφικό του καθώς η καριέρα του παρουσιάζει εκπληκτικές ομοιότητες με τις αντίστοιχες των δύο άλλων ανώτατων απόστρατων στρατιωτικών Ευρωβουλευτών,  τόσο του στρατηγού των Ειδικών Δυνάμεων Συναδινού, όσο και του στρατηγού του Πυροβολικού Επιτήδειου,  που υπήρξαν ως στρατιωτικοί από τους πλέον ευνοημένους του κομματικού κατεστημένου, είχαν ταπεινά κριτήρια και φασιστική ιδεολογία.
Πιο συγκεκριμένα, η αρθρογραφία παρουσίαζε «ως… ΠΑΣΟΚο το Γιώργο Επιτήδειο. Γιατί του “κολλάνε” τη …ρετσινιά του ΠΑΣΟκου; Γιατί επί ΠΑΣΟΚ και με αρχηγό τότε τον Αντωνακόπουλο πήγε δυο φορές εξωτερικό! Την μία 3 ολόκληρα χρονάκια από το 1994 ως το 1997 στο ΝΑΤΟ παρακαλώ. Και μετά το 1999 μέχρι και το 2002 πήγε ΕΕ!!!  Μόλις επέστρεψε τον έκαναν ταξίαρχο και τον τοποθέτησαν διοικητή στη Σχολή Πυροβολικού.
fasistes+xrysh+avghΜε λίγα λόγια πέρασε …ζάχαρη ο στρατηγός που μπαρουτοκαπνισμένο δεν τον λες.  Ο απόστρατος επομένως Αντιστράτηγος Επιφάνειος, αφού σε όλη του την καριέρα γεύτηκε των προνομίων του ΠΑΣΟΚ,  απόλαυσε θέσεις-διακρίσεις-παχυλούς μισθούς, που απαιτούσαν πάντα την άνωθεν κυβερνητική παρέμβαση και την οικονομική υποστήριξη, τώρα "θα σώσει τη χώρα" μαζί με τη δολοφονική ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής!
Ο νεοεμφανιζόμενος Χρυσαυγίτης υποψήφιος Ταξίαρχος ε.α. Αθ. Παπαδόπουλος «διετέλεσε δύο φορές επί πενταετία συνολικά, Διοικητής Μοίρας Πυροβολικού. Διετέλεσε Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου  Μεραρχίας  και Σώματος Στρατού, Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (Γ’ΣΣ/ΝDC-GR), Υποδιοικητής Ταξιαρχίας και Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα. Αποστρατεύτηκε, κατόπιν επιθυμίας του, τον Ιούνιο του 2013 και έκτοτε διαμένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη. Συμμετέχει ενεργά στον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής ...».
Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά: 
  • όλοι αυτοί που ευνοήθηκαν από τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με μια καριέρα άνεσης, χλιδής και με υψηλές αποδοχές, που ποτέ δεν αντιστάθηκαν σε τίποτε, δεν αρνήθηκαν τίποτε –φανταζόμαστε ο ακόλουθος Άμυνας στη Μόσχα κάτι θα ξέρει περισσότερο-, έρχονται τώρα να το παίξουν Αντιμνημονιακοί και να κάνουν «εθνικό αγώνα»…
  • Φυσικά, όλοι αυτοί συμπεριλαμβάνονται στο Πόρισμα με τις λευκές του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου και της στρατιωτικής ηγεσίας για τη ναζιστική διείσδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις;
  • Οι παραπάνω στρατιωτικοί Επιτήδειος και Παπαδόπουλος, που υπηρέτησαν στο ίδιο όπλο, το Πυροβολικό, γνωρίστηκαν στην αποστρατεία τους για να στρατευτούν αυτή τη φορά στα αισχρά και δολοφονικά ιδεώδη των Ναζί;
Ποιος μπορεί  να μας απαντήσει;   


ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου